Çerkezköylü kızlar Tekirdağ'ı temsil edecek

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Bayan Basketbol Takımı Kayseri'de düzenlenecek Anadolu Yıldızlar Ligi'nde Tekirdağ'ı temsil edecek.

SPOR 9.04.2015 17:30:00 0
Çerkezköylü kızlar Tekirdağ

Kayseri’de düzenlenecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi’nde Tekirdağ’ı temsil edecek Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Bayan Basketbol Takımı yola çıktı.

 

TEKİRDAĞ’I TEMSİL EDECEK

 

Bugüne kadar oynadığı turnuvalarda önemli başarılara imza atan Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Bayan Basketbol Takımı bu kez Kayseri’de düzenlenecek olan turnuvada Tekirdağ’ı temsil edecek. Turnuva hakkında konuşan Nurullah Narin Ortaokulu Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Ercan Çete turnuva öncesinde, “Anadolu Yıldızlar Ligi’nde sekiz takım mücadele edecek. Ligler iki devre halinde oynayacak. İlk devreyi Kayseri’de oynayacağız. Mayıs ayında ise Antalya’da ikinci devre karşılaşmaları oynanacak. Oynanacak karşılaşmaların ardından iki grubun ilk iki takımı çapraz eşleşme sonucunda şampiyon belli olacak.” dedi.

 

SON 8 TAKIM ARASINA KALDIK

 

Hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulunarak konuşmasını sürdüren Antrenör Ercan Çete, “Takım olarak daha önce Kırklareli’nde grup birinciliğini elde ettik. Ardından Kütahya’da oynanan çeyrek final mücadelesinde ikinci olduk. Bu sonuçla Denizli’de yarı final grubuna kaldık. Denizli’den birinci olarak çıkarak Türkiye’de son 8 takım arasına kaldık. Tekirdağ’ı Nurullah Narin Ortaokulu olarak şampiyona da biz temsil edeceğiz. Grubumuzda ayrıca İstanbul Avrupa Karması, İstanbul Asya Karması ile Hatay İl Karması var. Diğer 4’lü grupta ise Düzce İl Karması, Samsun İl Karması, Van İl Karması ile Trabzon İl Karması yer alıyor.”açıklamasını yaptı.

 

HER TURNUVADA BAŞARILI OLDULAR

 

Bayan Basketbol Takımını dün yolcu eden Nurullah Narin Ortaokulu Müdür Yardımcısı Veysel Doğruyol ise, “Basketbol Takımımız katıldığı her turnuvada büyük başarılar elde ediyoruz. Yine aynı şekilde Tekirdağ’a başarıyla döneceğine inanıyoruz. Tüm teknik heyet ve oyuncularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

12 OYUNCU TAKIMDA YER ALIYOR

 

12 oyuncudan oluşan takımda Nurullah Narin Ortaokulu’ndan Melisa Yamur, Yağmur Gizem Anıl, Ezgi Avcı, Ceren Tekin, Burcu Önder, Selinay Taş, Sena Eren ile Buse Başak yer alırken, takımda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi’nden Sueda Z.Kıroğlu, 75.Yıl Ortaokulu’ndan Ahsen Erbay, Tekirdağ Safiye Osman Çeliker Ortaokulu’ndan Yaren Taş ile Çorlu Furtuni İshak Pinas Ortaokulu’ndan Selin Nur Gül yer alıyor.

 

Ahmet Kılavuz

 

-family: "Courier New"'>