Başlama vuruşunu Kaymakam Hersanlıoğlu yaptı

Muratlı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası, 10 takımın katılımı ile start aldı. Turnuvanın başlangıç vuruşu Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu'n

SPOR 8.04.2015 16:19:00 0
Başlama vuruşunu Kaymakam Hersanlıoğlu yaptı

Muratlı Kaymakamlık Turnuvası A Grubu’nda Muratlı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM), Talatpaşa İlk/Ortaokulu, Hasan Orhan İlk/Ortaokulu+Vergi Dairesi, Milli Eğitim Müdürlüğü+Cumhuriyet İlkokulu ve Ziraat Bankası yer alırken; B Grubu’nda ise Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü+Muratlı Belediyesi, Müftülük, Muratlı Devlet Hastanesi, Mithatpaşa İlk / Ortaokulu ve Hacı Rafet Gümüş+Mehmet Akif Ersoy İlk / Ortaokulu takımları yer aldı.

 

TURNUVA 4 HAFTA SÜRECEK

 

Dört hafta sürecek turnuvada takımlar 1 kaleci ve 6 oyuncudan oluşacak. Takımlar 1 maçta en fazla 3 oyuncu değiştirme hakkına sahip olacak. Kurumlar dışından oyuncu oynatmanın yasak olduğu turnuvada, resmi kurumlardan olmak şartıyla 1 oyuncu dışarıdan alınabilecek. Kurallar dışına çıkan takım hükmen yenik sayılacak. Maçlar 25 dakika üzerinden 2 devre halinde oynanacak. Ayrıca 7. 85 TL katılım bedeli dışında ücret talep edilmeyecek.

 

FİNAL 6 MAYIS’TA

 

Kaymakamlık Halı Saha’da başlaması beklenen turnuva, sağanak yağıştan ötürü Karabulut Kapalı Halı Saha’ya alındı. Turnuvanın ilk maçı Muratlı METEM ile Milli Eğitim+Cumhuriyet İlkokulu arasında oynandı. Öte yandan, Kaymakamlık Turnuvası’nın final maçı tarihi ise 6 Mayıs olarak belirlendi.

 

Marmara Haber