Kiraz Festivali hazırlıkları başladı

51. Tekirdağ Kiraz Festivali'nin 10 -11 -12 Haziran tarihlerinde yapılacağı açıklanırken festival için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a yetki verildi.

GÜNDEM 7.04.2015 15:04:00 0
Kiraz Festivali hazırlıkları başladı

Kiraz Festivali toplantısı öncesi festival komisyonunu ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  festival toplantısının hayırlı olmasını diledi ve Büyükşehir olarak festivale her türlü desteği vereceklerini söyledi.

 

Geçtiğimiz yıl Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve büyük ses getiren 50. Kiraz Festivali’nin ardından bu yıl yine Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek 51. Tekirdağ Kiraz Festivali’nin hazırlıkları başladı.

 

EŞKİNAT’A YETKİ VERİLDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi toplantı salonunda gerçekleşen ilk toplantıya Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik başkanlık etti. Toplantıda, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a 51. Tekirdağ Kiraz Festivali’ni düzenleme yetkisi verildi.

 

10 – 11 – 12 HAZİRAN TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

 

7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek genel seçim, 16 Haziran tarihinde ramazan ayının başlayacak olması ve 14 Haziran tarihinde de yapılacak üniversite sınavı nedeniyle oldukça sıkışık bir program içinde festival tarihleri görüşülürken 10 Haziran Çarşamba, 11 Haziran Perşembe ve 12 Haziran Cuma günleri olarak belirlendi.

 

Toplantıya Tekirdağ’daki tüm kurum ve kuruluş yetkilileri de katılırken Festival Teknik Komisyonu ve Bütçe komisyonu yapılan oylama ile seçildi.

 

1 GÜNLÜK EK EĞLENCE

 

Öte yandan Başkan Eşkinat festival sonu 14 Haziran’da üniversite sınavına girecek gençlere yönelik 1 günlük ek bir eğlence düzenleyeceğini açıkladı.

 

Marmara Haber