CHP'li gençler Otizm'e dikkat çekti

Dünya Otizm Haftası nedeniyle CHP Gençlik Kolları Çerkezköy'de bir dizi etkinlik düzenlendi. Belediye Başkanı Vahap Akay da etkinliklere katılarak otizmli çocuklara çikolata dağıttı, boyama yapıp oyu

GÜNDEM 6.04.2015 15:21:00 0
CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Gençlik Kolları tarafından Dünya Otizm Haftası kapsamında Kapalı Otopark üstünde bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinliklere katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, küçük çocuklarla yakından ilgilendi.

 

MİNİKLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

 

Dünya Otizm Haftası kapsamında düzenlene programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ile çok sayıda vatandaş katıldı. Otizm Hastalığı’na dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık yaratmak için düzenlenen etkiliğe katılan minik çocuklar, Kapalı Otopark üzerinde hazırlanan oyun gruplarında gönüllerince eğlendi.  

 

ONLARIN SORUNLARINI DİNLEMELİYİZ

 

Program boyunca alanda bulunan küçük çocuklarla yakından ilgilenen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, çocukların yüzlerini boyadı ve onlara çikolata dağıttı. Programı düzenleyenlere teşekkür eden Başkan Akay, “Dünya Otizm Haftası kapsamında CHP Gençlik Kollarımızı bu anlamlı etkinliği düzenlediği için tebrik ediyorum. Otizm Haftası kutlanması gereken değil, Otizm Hastası vatandaşlarımızın sorunlarının dinlendiği bir haftadır. Otizm hastası vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın sosyal hayata kazandırılması için yapılması gerekenlerin konuşulması gereken bir haftadır. Bu vesile ile konuyla ilgili gerekli adımların bir an evvel atılmasını temenni ediyorum” dedi.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ