Öğrenirken eğlendiler

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın üyelerine yönelik düzenlediği ücretsiz eğitim programları kapsamında dün de Dr. Cengiz Tavukçuoğlu tarafından Çatışma Eğitimi verildi. İletişi

GÜNDEM 6.04.2015 15:18:00 0
Öğrenirken eğlendiler

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitim programına ilgi yoğun oldu. Saat 10.00’da başlayan eğitim programı yaklaşık 6 saat sürdü. İnsanların özel hayatlarında yaşadıkları sorunların çoğu zaman iş hayatına da yansıdığına vurgu yapan Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, “İletişimle ilgili sıkıntılar çatışmaya kavgaya yasal çekişmeye kadar birçok sorunu da beraberinde getiriyor. İletişim dediğimiz olguda her kapıyı açan şey gülümsemektir. Etrafımızda uyuşuk ve mutsuz insan görmek istemiyoruz. Çünkü bu bulaşıcıdır.” dedi.

 

KATILIMCILARI SIKMADI

 

Dr. Cengiz Tavukçuoğlu eğitim programında “Kavramsal Olarak Çatışma”, “Çatışmayı Tanımlamak”, “Çatışmanın Olumlu ve Olumsuz Etkileri”, “Çatışma Türleri”, “Çatışma Süreci”, “Çatışma Geliyorum Der mi?”, “Çatışmayı Çözmek”, “Başlıca Çatışma Yönetimi Yolları”, “Olumsuz Duygularla ve Zor İnsanlarla Başa Çıkmak”, “Evet, Ama yerine, Evet ve Ayrıca” konu başlıklarıyla ilgili bilgiler verdi. Oldukça eğlenceli geçen eğitim programında katılımcılar zamanın nasıl geçtiğini anlayamadı. İletişim gibi önemli bir konuda eğitim veren Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, diyalogları ve esprileri ile katılımcıların sıkılmadan, öğrenirken eğlenmelerini sağladı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ