Hatipoğlu: Bu vatan hepimizin

Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi tarafından dernek üyelerine yönelik önceki gün saat 10.00'da kahvaltı düzenlendi. Kahvaltı programında konuşan Dern

GÜNDEM 6.04.2015 15:12:00 0
Hatipoğlu: Bu vatan hepimizin

Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği düzenlenen kahvaltı programında üyeler ile bir araya geldi. Kahvaltı programında kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu, “Dernek olarak sizleri bir araya getirmek bir gün dahi olsa sizlerle bir arada bulunmak, dertleşmek, hasbihal etmek açısından bu programlara büyük önem veriyoruz. Bu programları sürekli hale getirmeye gayret ediyoruz” dedi.

 

ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANIYOR

 

Hatipoğlu, “Bu hafta ülkemiz için kötü bir haftaydı. Çağlayan Adliyesi’nde bir savcımız rehin alındı ve öldürüldü. Bu olay tüm Türkiye’yi üzdüğü gibi bizleri de derinden üzdü. Daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne saldırı düzenlendi. Çok şükür olay kazasız belasız atlatıldı. Son olarak dün gece Fenerbahçe Spor Kulübü’nün takım otobüsüne saldırı düzenlendi ve şoför ağır yaralandı. Son zamanlarda ülkemiz üzerinde oyunlar oynanıyor. Taşeron örgütler ülkemizi karıştırmaya ve bölmeye gayret ediyor” dedi.

 

BU VATAN BİZE AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN HATIRASIDIR

 

Konuşmasında tüm dernek üyelerini ve vatandaşları sağduyulu ve uyanık olmaya davet eden Hasan Hatipoğlu, “Bu vatan hepimizin, bu gemi batarsa hepimiz batarız. Bu vatanı bu günlere getirmek için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin omuz omuza verdiği mücadeleyi bizim de vermemiz lazım. Hepimiz Türkiye’de yaşıyoruz. Bu vatan bize aziz şehitlerimizin hatırasıdır. Hatıraya sahip çıkmamız lazım” diye konuştu.

 

 LALADERE’YE DAVET ETTİ

 

Kahvaltı programına katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür eden Hatipoğlu, “Son olarak bir hatırlatma yapmak istiyorum. 14 Haziran Pazar günü Laladere piknik alanında Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği olarak piknik düzenleyeceğiz. Tüm Gümüşhaneli hemşehrilerimizi arkadaşlarımızı ve dostlarımızı pikniğimizde misafir etmekten büyük mutluluk duyarız” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ