Bu sene Avukatlar Günü hayırlı gelmedi!

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Tekirdağ Yelken Kulübü'nde gerçekleştirilen kokteyl de avukatlar bir araya geldi. Baro Başkanı Huriye Altay Erol, "Bu sene avukatlar günü bize hayırlı gelmedi."dedi.

GÜNDEM 5.04.2015 15:49:00 0
Bu sene Avukatlar Günü hayırlı gelmedi!

Tekirdağ Barosu’na bağlı avukatların katıldığı ‘Avukatlar Günü’ kutlamasına ilçe belediye başkanları ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı. Avukatların savunma mekanizmasının işletilmesi ve hakların savunulması konusunda önemli bir görev ifa ettiklerini belirten Albayrak, "Savunma sisteminin temsilcisi ve adalet sisteminin önemli parçalarından olan Avukatlarımızın Avukatlar Gününü kutluyorum" dedi.

 

BU SENE AVUKATLAR GÜNÜ HAYIRLI GELMEDİ

 

Başkan Albayrak kokteylde Tekirdağ Barosu üyesi avukatlarla sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Kokteyl’de Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Huriye Altay Erol misafirleri ile yakından ilgilendi. Erol, Avukatlar Günü nedeniyle yaptığı konuşmada, “Bu sene Avukatlar Günü bize ve ülkemize ne yazık ki iyi ve hayırlı gelmedi. Hepimizce malum terör saldırısı nedeniyle çok çok üzgünüz. Hayat Devam ediyor elbette. Ama her şeyden önce genç meslektaşımızın kaybından adalete yöneltilmiş bu vahşetten dolayı vurgun yemiş haldeyiz. Bu yetmezmiş gibi, biz avukatları, debelendikleri açmaza çekip, kıt akıllarınca bize çamur atmaya yeltenenler yüzünden hem üzgün ve hem de kızgınız.”diye konuştu.

 

ilk 8 takım arasına girmemiz durumunda Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacağız” açıklamasını yaptı.

 

Marmara Haber