Kitap okuma parkı kurulacak

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa'daki özel okul yetkilileriyle bir araya gelerek Kitap Okuma Parkı projesinin ilk toplantısını yaptı.

GÜNDEM 5.04.2015 15:41:00 0
Kitap okuma parkı kurulacak

Doğa, Mektebim, Aka, Fatih ve Aden Kolejleri yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Eşkinat, yapılacak Kitap Okuma Parkı ile ilgili bilgiler vererek, örnek tasarımlar gösterdi. Karşılıklı görüşlerin belirtildiği toplantıda çocuklara yapılacak okuma alanının en iyisi olması için imkanlar doğrultusunda ellerinden ne geliyorsa yapılacağını belirten Başkan Eşkinat, öğrencilerin en iyisini yine kendilerinin bileceğini söyleyerek onlara danışmanın doğru olacağını söyledi.

KİTAP OKUMA PARKI YAPILACAK

Kitap Okuma Parkı’nın yanı sıra yapılacak diğer projeler için de bilgiler veren Başkan Eşkinat, Süleymanpaşalı vatandaşların dünya standartlarında yaşamasını hedeflediğini, toplumda çıtayı yine toplumu oluşturan vatandaşların yükselteceğini, bunun ancak ve ancak okuyan, bilen ve gören bir toplumla mümkün olabileceğini söyledi. Kitap Okuma Parkı için okullarla iş birliği içinde hareket etmenin en doğru olacağını belirten Eşkinat, bir sonraki toplantı tarihini belirleyerek toplantıyı sonlandırdı.