Ak Parti Çerkezköy'de dayanışma yemeği verdi

AKP Çerkezköy İlçe Başkanlığı'nca Şanlıurfa Restaurant'ta dayanışma yemeği düzenlendi. Önceki akşam saat 20.00'de gerçekleştirilen programa AK Parti İl Başkanı Ahmet Ak?

SİYASET 3.04.2015 19:01:00 0
Ak Parti Çerkezköy

Programda açılış konuşması gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Göreve geldiğimiz günden bu yana böyle bir organizasyonu planlamıştık. Şahsi menfaatlerini öne çıkarmadan, teşkilatı ve bu davayı ön planda tutan herkes bu teşkilatın gerçek sahibidir. Dolayısıyla bu teşkilat burada hazır bulunan herkesin evidir ve ev sahipleri evlerine gelmek için davete ihtiyaç duymazlar. Sizlerin bu noktadaki çaba ve gayretleri teşkilat çalışmalarımıza büyük güç katacaktır.” dedi.

PARTİYE EMEK VERENLERE PLAKET VERİLDİ

Programda Ak Parti İl Başkanı Ahmet Akçay’ın konuşmasının ardından geçmiş dönemlerde Belediye Başkanlığı yapan Ali Ertem’e, Hanifi Belindir’e, programa katılamamasına rağmen Efrahim Yeşil’e, ilçe başkanlığı görevi yapan Mehmet Danyeli, Reşat Bahar, Alaettin Demirbağ’a ve 13 yıl boyunca AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yapan ve geçtiğimiz aylarda görevini Rüveyda Akbay’a bırakan Nuran Yeşil’e plaket verildi.

Gökhan TEKER