Verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum

CHP Tekirdağ 5'nci sıra Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu önceki akşam saat 20.00'de CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. CHP Milletvekili Adayı Sucu'yu İlçe BaÅ?

SİYASET 3.04.2015 18:42:00 0
Verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum

CHP Tekirdağ 5’nci sıra Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu’nun ziyaretinde Kapaklı CHP’li Belediye Meclisi Üyesi Nalan Çolak’ta hazır bulundu.

VERDİĞİNİZ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

CHP’nin Tekirdağ Milletvekili adaylarını belirlemek için 27 milletvekili aday adayı için 8 Mart’ta yaptığı  ön seçimde milletvekili adaylığı sıralamasında 5. sırayı alan Arzu Mandalı Sucu önceki akşam saat 20.00’de Çerkezköy Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Milletvekili Adayı Sucu, “Çerkezköy ilçe teşkilatımız olarak 8 Mart ön seçiminde şahsıma verdiğiniz destek için sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah su süreçte de çok daha fazla çalışarak nasıl yerel seçimlerde 12 sıfır yaptıysak 7 Haziran’da da 6- 0 yapacağız. Bu nedenle yılmadan birlik ve beraberlik içinde çalışarak birlikte yine başarıya ulaşacağız. Biz istekliyiz ve inançlıyız. Ben aday adayı olarakta bir kadının istekli ve inanarak gireceği işte başarılı olacağına inandığım için girdim. İnşallah seçilir milletvekili olursam, bölgeme,ilime ve ülkeme çok faydalı hizmetler de bulunacağım.”dedi.

ÖNSEÇİMDE 4 ÇIKMANIZ BAŞARIDIR

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk’te  ön seçime bir çok eski CHP’linin yanında Arzu Mandalı Sucu’nun büyük başarı elde ederek önseçimden 4’ncü çıkarak milletvekili sıralamasında 5’nci sırayı almasının çok büyük bir başarı olduğunu belirtti. Başkan Öztürk, “Şu an elde etmiş olduğunuz sıralamadaki yeriniz sizin için büyük bir başarıdır. Çünkü ön seçimde çok güçlü aday adayları  ile yarıştınız ve onların arasından sıyrılarak ön seçimden  dördüncü çıktınız. Azimlisiniz. Çalışkansınız.Siz umudunuzu kırmayınız. Sizin seçileceğinize bizler inanıyoruz.Bu nedenle hep birlikte kazanmak için çok çalışacağız.Sizinde dediği gibi hedefimiz  bu genel seçimde 6-0 yaparak yerel seçimde elde ettiğimiz 12-0’lık rekoru perçinlemek olacak.Çünkü Tekirdağ haklıda bizimle ve böyle istiyor.”dedi.

Haber / Seyit SÜREN