Trakyakent Antalya'da fuara katıldı

Antalya'da düzenlenen 5.Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, Expo Center Fuar Merkezi'nde düzenlenen törenle açıldı.

GÜNDEM 2.04.2015 18:28:00 0
Trakyakent Antalya

Yerli ve yabancı belediyelerin yoğun ilgi gösterdiği 5.Anfaş City Expo Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’na katılan firmalar, yepyeni ürünleri ziyaretçilere sundu. Fuara Antalya Valisi Muammer Türker, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Tunus Belediyeler Birliği yöneticileri, yabancı belediye başkanları, bölge belediye birlikleri yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

TRAKYAKENT STANTINA ZİYARETÇİ AKINI

 

Trakyakent ve diğer belediye birliklerinin Türkiye Belediyeler Birliği öncülüğünde açtığı standı Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü ziyaret etti. Programlarda hazır bulunan tüm belediye birliklerinin yöneticilerine teşekkür eden Vali Türker ve Büyükşehir Belediye Başkanı Türel başarılı bir program geçirmeleri adına temennilerini ilettiler.

 

Stant ziyaretlerinde Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Konya Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Sebahattin Esen, Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin İnce, Trakyakent Belediyeler Birliği Müdürü Behçet Atlı, Kıyıege Belediyeler Birliği Müdürü Hurşit Akdemir, Ege Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Yusuf Ali Karaman, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk hazır bulundular.

 

Marmara Haber