OSB'de bir kaza daha!

Son günlerde ÇOSB Kampüsü'nde art arda meydana gelen kazalar dikkat çekmeye başladı. Son 10 gün içerisinde 5 kazanın meydana geldiği ÇOSB'de önceki gün akşam saatlerinde yeni bir kaza yaşand?

GÜNDEM 1.04.2015 19:21:00 0
OSB

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde gün geçmiyor ki bir kaza daha yaşanmasın. Son günlerde özellikle OSB sınırları içinde artış gözlenen trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Özcanlar Tekstil Kavşağı’nda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüleri yaralandı.

 

İKİ SÜRÜCÜ DE YARALANDI

 

Kaza önceki gün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Kumlugeçit Kavşağı’ndan Karaağaç istikametine seyir halinde olan Abdullah Gümüş yönetimindeki 59 TK 022 plakalı otomobil, 26. Sokak’taki kavşaktan Çerkezköy istikametine dönmek isteyen Songül Taş yönetimindeki 34 J 6229 plakalı otomobile yandan çarptı. Kazada her iki araç sürücüsü de hafif yaralandı.  

 

ARAÇLARDA BÜYÜK ÇAPTA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

 

Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri başka bir kazanın meydana gelmemesi için olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, sürücüler Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

BU KAÇINCI KAZA

 

Son on günde yaklaşık 6 yaralamalı trafik kazasının meydana geldiği Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi sınırları içinde yetkililerin ne gibi bir tedbir alacağı ise merak konusu olurken, yetkililer özellikle Kumlugeçit-Karaağaç yolu ve Fatih Bulvarı’nda sürücülerin aşırı hızlı araç kullandığına, kazaların büyük çoğunluğunun da aşırı hız nedeniyle meydana geldiğine dikkat çekti.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ