Çerkezköy Belediyesi orta okul takımına adını verdi

Çerkezköy Belediyesi, başarıları ile dikkat çeken Nurullah Narin Ortaokulu Basketbol Takımı'nı bünyesine kattı. Ortaokul takımı 31 Mart'ta Edirne'de başlayan Küçük Kızlar Bölge

SPOR 1.04.2015 18:48:00 0
Çerkezköy Belediyesi orta okul takımına adını verdi

Çerkezköy Belediyesi okul sporları dalında Edirne’de devam eden Küçük Kızlar Bölge Şampiyonası’na katılan Nurullah Narin Ortaokulu Basketbol Takımını belediye bünyesine kattı.

 

EDİRNE’YE UĞURLADI

 

31 Mart-4 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Küçük Kızlar Bölge Şampiyonası’na Çerkezköy Belediyesi Kız Basketbol Takımı’nı uğurlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yeni oluşturduğumuz takımımıza elimizden gelen desteği vererek takımımızın başarılı olması için gayret göstereceğiz. Vereceğimiz destek ve sunacağımız imkanlar ile takımımızın daha iyi yerlere geleceğine ve başarılara imza atacağına inancımız tamdır” diye konuştu.

 

Çerkezköy Belediyesi Kız Basketbol Takımı Antrenörü Ercan Çete, Nurullah Narin Ortaokulu Küçük Kızlar Basketbol Takımı olarak Anadolu Yıldızlar Ligi’nde Türkiye’de 85 takım arasında ilk 8’e girdiklerini belirterek, “Şimdi ki hedefimiz ise ilk 4’e kalmak. Bunun için elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz.”diye konuştu.

 

DESTEĞİ İÇİN BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ve Çerkezköy Spor Birimi yetkilisi Oğuz Alaca’ya teşekkür eden Antrenör Ercan Çete, “Verdikleri destek için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu destek ile çocuklarımızın kendilerine olan güven ve inançları bir kat daha artmıştır. Belediyemizin verdiği destek ile Çerkezköy’de salon sporlarını daha geniş kitlelere yaymayı ve sevdirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

 

AKAY BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çerkezköy Belediyesi Kız Basketbol Takımı’na imkanları ölçüsünde destek olacaklarını belirten Başkan Akay, “Çerkezköy’de salon sporlarının çocuklarımız ve gençlerimiz arasında yaygınlaştırılması ve ilginin artması için elimizden gelen desteği vereceğiz. Sporcularımıza Edirne’de katılacakları turnuvada başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ