Kablo fareleri yakalandı

ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatından elektrik kabloları çalarak kayıplara karışan şüpheliler Kapaklı Polisi tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi…

GÜNDEM 31.03.2015 19:49:00 0
Kablo fareleri yakalandı

Bir süre önce Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatından elektrik kablosu çalarak kayıplara karışan şüpheliler İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

 

PİYASA DEĞERİ 55 BİN TL

 

İddiaya göre şüpheliler Hakan K. ve Mehmet Salih K., bir süre önce Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde inşaatı devam eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden yaklaşık 55 bin TL değerinde elektrik kablosu çalarak kayıplara karıştı. Şüpheliler, önceki gün Kapaklı çıkışında Saray yolu üzerinde bir hurdacıya girerek çaldıkları elektrik kablolarının bir kısmını Yusuf K. ve Vedat A.’ya sattı. Uzun süredir şüphelileri takip eden Kapaklı polisi, satışın ardından yaptığı operasyonla şüphelileri kıskıvrak yakaladı.

 

İKİ ŞÜPHELİ DE ADLİYE’YE SEVK EDİLDİ

 

Elektrik kablolarını çaldıkları iddia edilen Hakan K. ve Mehmet Salih K. ile hurdacı sahipleri Yusuf K. ve Vedat A. gözaltına alındı. Şüpheliler Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki sağlık kontrollerinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ