Kapaklı'ya 5 bin kişilik kapalı tribün

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Etüd Proje Müdürlüğü tarafından Proje Hizmet Alımı ihalesine istinaden 5 bin kişilik Kapalı Tribün projesi hazırladıklarını açıkladı.

SPOR 31.03.2015 19:21:00 0
Kapaklı

16 Ocak 2015 sözleşme tarihi itibari ile yüklenici firma ile sözleşmenin yapıldığını hatırlatan Mandalı, 3 adet avan proje öneri için belediyeye sunulduğunu kaydetti.

 

5 BİN KİŞİLİK TRİBÜN PROJESİ HAZIRLANIYOR

 

495 Ada 6 parselde bulunan Belediyeye ait 10 yıl tahsisli olan Kapaklı Şehir Stadyumu’nun içerisine 5 bin kişilik 3 adet Kapalı Tribün Avan projesi tasarlandığını açıklayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı proje ile ilgili bilgi verdi. Mandalı, “3 adet Avan Projemizin 1.si 5 bin 632 toplam seyirci kapasiteli 4 bin 65 metrekare kapalı alana , 2.si 6 bin 516 toplam seyirci kapasiteli 5 bin 450 metrekare kapalı alana diğeri ise 7 bin 452 seyirci kapasiteli 5 bin 450 metrekare kapalı alana sahip olacak şekilde tasarlanmıştır.”diye konuştu.

 

TASARLANAN TRİBÜN PROJELERİNDE NELER VAR

 

Tribün projelerinin ayrıntılarına da değinen Mandalı, “3 katlı olacak şekilde tasarlanan A Kapalı Tribününün altında Zemin Katta misafir takım ve ev sahibi takım oyuncuları için soyunma odaları , Hakem odaları , doping odası , basın toplantı odası , idari odalar , güvenlik odası , ısınma alanları ve tuvaletler, üst katlarda ise VIP Loca ,Bay-Bayan WC ler, Fuaye, kafeterya ,basın odası , gözlemci odası ,3 bin 12 seyirci , 150 VIP seyirci , ve 96 kişilik Basın yeri, ve tribünümüzün üst katında Engelli vatandaşlarımızın için izleme alanları yer alacaktır.”dedi.

 

Stadın karşı tarafındaki B Kapalı Tribünü’nün ise 3 bin 258 seyirci kapasiteli olduğunu hatırlatan Mandalı, şöyle devam etti: “Altında ise seyirci girişleri , fitness salonu , soyunma odaları , idari odalar , eğitmen odası , oyun salonu , kafeterya , revir ve tuvaletler yer almaktadır.Kale arkasındaki tribünlerimiz ise açık olacak şekilde tasarlanmıştır. Yüklenici firma tarafından belediyemizin 3 öneri içinden seçilen projeye istinaden Uygulama Projeleri 150 gün içerisinde Belediyemize teslim edilecek , akabinde projemiz Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğümüzün onayına sunulacaktır.”

 

BİZ İSTİYORUZ Kİ KAPAKLI SANATTA KÜLTÜRDE SPORDA ADINDAN BAHSEDİLEN BİR ŞEHİR OLSUN

 

Tribün projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Mandalı sözlerini, “Gençliğin yetiştirilmesinde, eğitim öğretim kurumlarının olduğu kadar spor tesislerinin de vazgeçilmez yeri vardır. Stadımızı çimlendirme ve ışıklandırma çalışmaları ile modern bir tesis haline getirdik. İnşallah bu projemizin de tamamlanmasıyla hizmetinize sunma sevincini ve heyecanını yine birlikte yaşayacağız. Biz istiyoruz ki  Kapaklı; kültürde, sanatta, sporda adından söz edilen bir şehir olsun. Bunun için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Projelerimizin tekrar ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”ifadeleri ile tamamladı.

 

Menşure KARDEŞ