Forest City'den 5 Yıldızlı Tesis

Çerkezköy'ün en modern projelerinden biri olan Forest City'den bir ilk daha. Bölge halkına konforlu bir yaşam ve karlı bir yatırım imkanı sunan Forest City, şimdi de açılışını yaptığ?

GÜNDEM 29.03.2015 18:57:00 0
Forest City

Forest City SPA Merkezi, dün saat 13.00’da gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete başladı. Açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Erkan ve ailesi, Çerkezköy Belediyesi Eski Meclis Üyeleri Nuran Yeşil ve Demet Eroğlu, Saral Gayrimenkul yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı. Yetkililer, açılışı yapılan SPA Merkezi’nden başta yaklaşık bin 500 kişilik Forest City ailesi olmak üzere tüm bölge halkının faydalanabileceğini kaydetti.  

 

MANDALI KISKANDIĞINI İTİRAF ETTİ

 

Açılış töreni öncesi beraberindekilerle birlikte tesisi dolaşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, spor salonunda bisiklete bindi ve akabinde koşu bandına çıktı. Mandalı spor aletlerindeki performansı ile değme sporculara taş çıkarttı. Daha sonra tesisin hamam, sauna ve masaj bölümlerini de dolaşan Başkan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkanı olarak Çerkezköy’e yapılan bu tesisi kıskandığını ifade etti.  

 

BİLMEDİĞİNİZ AĞRILARINIZ MASAJ YOLUYLA ORTAYA ÇIKACAK

 

Tesisi dolaşan bir diğer isim ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay oldu. Başkan Akay, SPA Merkezi turu sırasında tesis hakkında yetkililerden bilgi almayı da ihmal etmedi. SPA Merkezi Müdürü Valentina Muhadov, “Masaj salonumuzda yurt dışında bu işin eğitimini almış Habip Bakay ve Nargül Babatova sayesinde üyelerimize en mükemmel şekilde masaj yapılacaktır” dedi. Masör Habip Bakay, “Burada yapacağımız çeşitli masajlarla üyelerin hiç bilmedikleri ağrılarını ortaya çıkarıp, tedavisi üzerine terapiler uygulayabileceğiz” diye konuştu.

 

5 YILDIZLI OTELDEN ÖNCE 5 YILDIZLI TESİS AÇILMIŞ

 

Tesisin dolaşılmasının ardından açılış kurdelesinin kesilmesine geçildi. Burada kısa bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Çerkezköy’de 5 yıldızlı otel açılmadan önce 5 yıldızlı tesis açılmış. Kapaklı’dan önce Çerkezköy’e böyle bir tesis açılması beni kıskandırdı. Fakat bu mükemmel tesisten Kapaklı olarak biz de faydalanacağız” dedi ve tesisin başta Çerkezköy olmak üzere tüm bölgeye hayırlı olmasını temenni etti.  

 

HAYRAN KALDIM

 

Forest City’nin kalitesinden kimsenin en ufak bir şüphesinin olmadığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise “Tesisi dolaştık. Doğrusunu söylemek gerekirse hayran kaldım. Çok mükemmel bir tesis olmuş. Çerkezköy’e de böylesi güzel tesisler yakışır. İnşallah gerek yatırımcıları gerekse bölge halkı için hayırlı olur” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İrfan Mandalı ile birlikte açılış kurdelesini gezdi.

 

GRUP DERSLERİ DE VERİLECEK

 

Bir Saral Gayrimenkul projesi olan Forest City’de açılışı yapılan SPA Merkezi, fitness salonu, hamam, sauna, masaj salonu, havuz ve vitamin bar gibi bölümler bulunuyor. Tesiste plates, yoga, step, oryantal ve kickbox gibi grup dersleri de verilecek. Yüzme derslerinin de verileceği havuz bölümünde yaz dönümünde öğrencilere özel dersler de verilecek. Tesisin mini barında ise alkollü ve asitli içecekler bulundurulmayacak. Üyeler vitamin barda taze sıkılmış meyve suları ile serinleyecek. Yaz dönemlerinde yürüyüş parkurunda da özel running dersleri verilecek.

 

ÜYELERİMİZE KENDİLERİNİ ÖZEL HİSSETTİRECEĞİZ

 

Tesiste 8 spor hocası 2 masör, 2 masöz ve barmen ve garsonlarla üyelerine en kaliteli hizmeti vermeyi amaçladıklarını kaydeden SPA Merkezi yetkilileri, “İnsanlar buraya en başta sağlık için gelecek. Üyelerimiz tesisimizde güzel ve kaliteli zaman geçirecek. Amacımız, üyelerimize burada ne kadar özel olduklarını hissettirebilmektir” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ