Şoför esnafı UKOME'den dert yandı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk önceki gün İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Mümin Uslu ve Deniz Okutan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve İlçe Gençlik

GÜNDEM 29.03.2015 18:47:00 0
Şoför esnafı UKOME

CHP İlçe yönetimini ziyarette Oda Başkanı Yaşar Kuş, Başkan Yardımcısı Hakan Fıçıcı ve Yönetim Kurulu üyesi Melih İşcan karşıladı.

 

SIKINTILARIMIZI BİLİYORSUNUZ

 

Şoför esnafının UKOME ile sorunlarının bir an önce çözümlenmesi için CHP İlçe yönetiminin de yardımcı olmasını isteyen Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, “Bizim kişi ya da kuruluşlarla her hangi bir sorunumuz yok. Biz, UKOME ile yaşadığımız sorunların bir an önce çözümlenmesini istiyoruz. Alınan bazı kararların yanlış olduğunu gördük. Bunların düzeltilmesi gerekmektedir. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak sizler de sıkıntılarımızı çok iyi biliyorsunuz. Bunun için sizlerden sorunlarımızın çözümü konusunda yardımcı olmanızı istiyoruz” dedi.

 

GEÇMİŞE DÖNÜK YOL BELGESİ İSTENİYOR

 

UKOME’nin 2014 yılı ortalarında kurulduğunu ancak şoför esnafından geriye dönük yol belgesi istediğini söyleyen Başkan Yaşar Kuş, “Ancak UKOME kurulmadan önce belediyelerin verdiği yol belgeleri 2015 yılı 6. ayına kadar geçerliydi. Fakat UKOME bunları tanımadığını ve yeni belge çıkarılmasını istediğini belirtti. S ve J Plakalar bu konuda başvurularını yaptı. Diğer plakalar da 8. aya kadar başvurularını yapacak” diye konuştu.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN EN BÜYÜK SORUNLARINDAN BİRİDE TAŞIMAÇILIK

 

Çerkezköy’ün en büyük sorunlarından birinin taşımacılık olduğunu belirten CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, “Şoför esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. İlçemizin en büyük sorunlarından biri de taşımacılık sorunudur. Sizlerin sorunları için UKOME Daire Başkanı ile görüştük. Sorunlarınızın çözümlenmesi için elimizden geleni yapacağız. Şoför esnafımızın mağdur olmasını istemeyiz. Sizler yaşamımızın vaz geçilmez bir parçasısınız. Sorunlarınızı tek tek maddeler halinde yazılı olarak bize verin. Biz de bu sorunların giderilmesi için çalışalım. Sorunlarınızın çözümlenmeyecek olduğuna inanmıyorum. Ortada yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bir durum olabilir. Ama dediğim gibi sorunlarınızın çözümü konusunda elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN