Çerkezköy'de liseye Z kütüphane

Çerkezköy Pakize Narin Anadolu Lisesi Bilim Kültür Sokağı ve Zenginleştirilmiş (Z) Kütüphane'nin açılışı gerçekleştirildi.

GÜNDEM 27.03.2015 19:55:00 0
Çerkezköy

Açılışta konuşan Pakize Narin Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Cengiz Vural kitabın önemine vurgu yaparken,“Eğitimin, bilimin, sanatın temeli kitaba dayanır. Kitaplar bilime giden yoldur. Gelecek kuşaklara bu sevgiyi aktarabilmek için bize de büyük görevler düşmektedir. Özellikle çocuklarımızın her şeyden önce, kütüphanelerden bizi biz yapan değerleri öğrenmeleri çok önemlidir. Bilgi çağının kitapları sayesinde, bir ömrün tecrübesini bir gecede kazanabilme fırsatına sahibiz” dedi.

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR EDİLDİ

Okulun kütüphanesine maddi ve manevi katkıda bulunan hayırseverler Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu adına İsmail Akın’a, Okul Aile Birliği yönetimi adına Nurcan Kaya’ya, Lütfü Öğe’ye, Ersin Danış’a, Kenan Erez’e, Cemil Küçük’e, Ahmet Yüzbaş’a, Barış Uyar’a, Soner Tuncel’e, Rüveyda Akbay’a, İlkay Suzan’a, Hasan Bahar’a, Selim Güngör’e Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay plaket takdim vererek, teşekkür etti.

Programda konuşan Kaymakam Metin Kubilay, “Her zaman dediğimiz gibi önceliğimiz eğitimdir. Çocuklarımızın geleceği hepimizin omuzları üzerindedir. Bizler bu sorumluluğu her nefes alışverişimizde hissediyoruz ve taşıyoruz. Bundan dolayı da her gün eğitimin mutlak suretle gelişmesine ve ilerlemesine imza atmak istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Bilim Kültür Sokağı ve Z Kütüphanesi’nin açılışını gerçekleştirildi. Z Kütüphanesini hayırseverlerle birlikte gezen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay kütüphaneyi çok beğendiğini söyledi.

Haber / Menşure KARDEŞ