Karağaç'taki muhtarlıklara makyaj!

Büyükşehir Yasası kapsamında Belde statüsünden Mahalle statüsüne dönüşerek Kapaklı'ya bağlanan Karaağaç Mahallesi'nde mevcut ve yeni oluşturulan Muhtarlık Binaları'nda Belediye

GÜNDEM 27.03.2015 19:51:00 0
Karağaç

Kapaklı’da Ziraat Odası kurulabilmesi için mahalle sayısının 11’den 14’e çıkartılması amacıyla, Karaağaç Mahallesi 4’e bölünmüştü. Kapaklı Belediye Meclisi tarafından Karaağaç Mahallesi 4’e bölünerek Kazım Karabekir Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallesi oluşturulmuştu.

YENİ MUHTARLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Bu çalışmayla birlikte sayısı artan mahalle muhtarlıkları için harekete geçen Kapaklı Belediyesi, yeni mahalle muhtarlığı binaları yapmaya başladı. Eski muhtarlık binalarında da bakım ve onarım çalışması sürdüren Kapaklı Belediyesi Başkanı İrfan Mandalı,”Karaağaç Mahallemiz’de mevcut muhtarlık binaları ve yeni kurulan mahallelerimizin muhtarlık binalarımızda bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlık binalarımızın ve göreve başlayan yeni mahallelerimizin muhtarlarına görevlerinde başarılar ve hayırlı olmasını diliyorum. '' dedi.