Öğe'den Arat'a hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetim kurulu üyeleri S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda 4'ncü kez b

GÜNDEM 24.03.2015 17:33:00 0
Öğe

BAŞARILAR DİLEĞİNDE BULUNDU

Ziyaret sırasında Yılmaz Arat’a yeniden seçildiği görevinde başarılar dileğinde bulunan Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öğe “Cumartesi günü gerçekleştirilen S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda 4’ncü kez başkanlığa seçilen Yılmaz Arat’a yeniden seçildiği görevinde başarılar diliyoruz. Kendisinin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. İşleriniz ve çalışmalarınız inşallah güzel bir şekilde bundan böylede devam eder.”ifadelerini kullandı.

DURMAK YOK YOLA DEVAM EDECEĞİZ

Seçimin ardından ilk kez ‘tebrik’ ziyareti alan Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, “Arkadaşlar yeniden bizi göreve layık gördüler. İnşallah bizde onlara faydalı olmaya, iş ve kazançlarını artırmaya devam ederiz. Elimizden gelen mücadeleyi yapacağız. Yük zaten omuzlarımızdaydı ama bu sefer biraz daha fazla omuzlarımızda hissetmeye başladık. Çünkü üyelerimizden aldığımız güven bizim onlar için daha çok çalışmamız gerektiğini gösterdiler. Bizde durmak yok yola devam edeceğiz.”dedi.

Haber / Gökhan TEKER