Trakya birincisi Tekirdağ Fem Dersanesi'nden

YGS'de Trakya birincisi Tekirdağ Fem Dershanesi'nden çıktı!

GÜNDEM 24.03.2015 17:27:00 0
Trakya birincisi Tekirdağ Fem Dersanesi

ÖSYM tarafından açıklanan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sonuçlarına göre Tekirdağ'da derece yapan öğrencilerin adresi değişmedi. Tekirdağ Merkez FEM Dershanesi öğrencisi Berk Hayta Ygs-2’de Türkiye 95’ncisi olarak Trakya ve Tekirdağ birincisi oldu. Ayrıca Berk Hayta YGS 1 puan türünde Türkiye 109’ncusu oldu.

BAŞARI UZUN EMEK VE GAYRET SONUCUNDA KAZANILDI

Tekirdağ Merkez Fem Dershanesi Müdürü Gökhan Mumcuoğlu, elde edilen başarının uzun emek ve gayret sonucunda kazanıldığını söyledi. Özellikle son yıllarda eğitimde Tekirdağ Merkez’de bir marka haline geldiklerini dile getiren Mumcuoğlu, "Hem TEOG, hem YGS, hemde LYS'de çok önemli başarılar elde ediyoruz. Bizler burada eğitim alanında yapılması gerekenleri yapıyoruz. İlk 1000’de 3 öğrencimiz, 5 derece elde etti. Fedakâr öğretmenlerimizin üstün gayretleri, öğrencilerimizin ders disiplini içerisinde olmaları ve ailelerin destekleri sonucu başarı da kaçınılmaz oluyor. Elde edilen başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz." dedi.

ŞİMDİ  LYS VAR

YGS sınavının artık geride kaldığına dikkat çeken Mumcuoğlu, "Şimdi öğrencilerin önlerinde kendilerini biraz daha zorlayacak olan LYS sınavı var. Öğrencilerimizin LYS sınavında da Tekirdağ’ın yüzünü güldüreceklerini ve derecelerini daha yukarılara taşıyacaklarına inanıyoruz. Önümüzdeki yıldan itibaren dershanecilikte gösterdiği üstün başarıyı, Fem ve Anafen Okulları olarak devam edeceğiz" diye konuştu.

Tekirdağ ve Trakya 1.'si olan Berk Hayta ise başarıda sistemli çalışmanın yanında dershane öğretmenlerinin ve beraber çalıştığı arkadaşlarının kendisine çok yardımcı olduklarını ifade ederek "Hem konuları anlatmada hem soru çözmede hem de rehberlik olarak desteklerini fazlaca gördüm. Teşekkür ederim." dedi.

Berk, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Eloktronik bölümünde okumak istediğini ifade etti.

Marmara Haber