Saray zabıtası pazar denetimi yaptı

Saray Belediyesi zabıta ekipleri, pazar yerini denetledi. Yapılan denetimlerde eksikliklerin giderilmesi hususunda esnaf ve vatandaşlar bilgilendirildi.

GÜNDEM 20.03.2015 18:36:00 0
Saray zabıtası pazar denetimi yaptı

PAZARDA DENETİM YAPILDI

Saray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığı kapsamında ilçe pazarlarına yönelik denetimlerine ara vermeden devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha kaliteli ürünlere ulaşabilmesi için pazar yerinde denetim yaptı. Vatandaşların alışverişlerini daha rahat ve güvenilir bir ortamda yapabilmelerini amaçlayan zabıta ekipleri tartı, ürün ve etiket kontrollerinde bulunurken, ayrıca meyve ve sebze tezgahlarını tek tek kontrol ederek tezgahın önüne kaliteli, arkasına ise kalitesi daha düşük ürünlerin konulmaması için pazarcı esnafını uyardı.

Pazar yerlerinde denetim ve çalışmaların sürekli devam etmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, denetimler sırasında göstermiş oldukları detaylı ve titiz çalışmalarından dolayı zabıta ekiplerine destek verip teşekkür etti.

ÜRÜNLERİN SAĞLIKLI OLMASI ÖNCELİĞİMİZ

Pazar yerlerinin denetimi ve halka satılan temel gıda maddelerinin halk sağlığını tehdit etmeyecek şekilde sunumu ve halkın yaptıkları alışverişlerde kandırılmaması konusunda son derece hassas olduklarını belirten Saray Belediyesi Zabıta Amiri Selçuk Kamış, "Önceliğimiz halkın sağlığı ve güvenli alışveriş yapabilmesidir. Vatandaşlarımıza uygun bir şekilde gıda satışının sağlanması bizim önceliklerimiz arasındadır. Halkımıza ulaşacak ürünlerin sağlıklı olması, uygun koşullarda vatandaşlarımız mağdur edilmeden satılması çok önemli bir konudur. Biz bu alanda düzenli olarak denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Güvenilir alışveriş yapmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız bunun gönül rahatlığı içinde olsunlar" diye konuştu.