Herkes ne konuştuğuna dikkat etmeli

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren 75. Yıl Ortaokulu'nda yaşanan skandala bir tepki de Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk'ten geldi.

GÜNDEM 18.03.2015 20:10:00 0
Herkes ne konuştuğuna dikkat etmeli

ONLAR DAHA ÇOCUK
İnsanların hangi mevkide olursa olsun ağzından çıkana dikkat etmesi gerektiğine vurgu yapan Birol Öztürk, “Özellikle de eğitim camiası mensuplarının gerek konuşmalarına gerekse hareketlerine ayrıca dikkat etmesi gerekmektedir. Fakat maalesef ilçemizde bir okul müdürünün öğrencilere karşı kullandığı cümleler, bizleri derinden üzmüştür. Onlar daha çocuk. Ben şu anda o çocukların psikolojisinin ne durumda olduğunu düşünemiyorum” dedi.
GEREKEN YAPILMALI
Birol Öztürk açıklamalarını şöyle sürdürdü: “İlçemizde eğitim camiası kendine çeki düzen vermelidir. Asla ve asla siyasi partilerin arka bahçesi olmamalıdır. Eğitim camiası yalnızca çocukların eğitimi ile ilgilenmelidir. Diğer temel eğitimleri çocuklarına aileleri veriyor zaten.  Keşke bu tür çirkin olaylar hiç yaşanmasa, keşke ilçemizdeki tüm öğrenciler en güzel üniversitelere gidebilse” dedi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bahse konu okul müdürü için gerekeni yapmasını temenni etti.    
Haber / Ahmet KARDEŞ