Optimed'ten engellilere özel indirim

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ile Özel Optimed Hastanesi arasında indirim sözleşmesi imzalandı.

GÜNDEM 18.03.2015 19:53:00 0
Optimed

Dernek binasında  gerçekleştirilen törende Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan tarafından sözleşme imzalandı. İmza töreninde Optimed Hastanesi Kurumsal İletişim görevlileri Metin Demirtaş ve Nagihan Aktaş,Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Arslan, Şube Sekreteri Hülye Metin,Şube Saymanı Şengül Civan ve Şube Halkla İlişkiler ve Basın Sorumlusu Meral Dağaşan da hazır bulundu.

OPTİMED’iN BİZLERE SAĞLADIĞI ÖZEL İNDİRİMİ BİZLERİ MUTLU ETTİ

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube başkanı Hayrettin Çetinkaya imza töreninde yaptığı konuşmada, “Bu gün Derneğimiz ile Optimed Hastanesi arasında imzalanmış olan indirim sözleşmesi ile üyelerimizin indirimli olarak sağlık hizmetlerinden yararlanacak olmalarından memnuniyet duyuyoruz. Optimed Hastanesi’nin bizler için çok özel bir uygulama yapması bizi çok mutlu etti. Bu da Optimed Hastanesi’nin bizlere verdiği değerdir. Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan başta olmak üzere tüm Optimed Ailesi’ne çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi. Başkan Hayrettin Çetinkaya,936 dernek üyesinin de Optimed Hastanesi’nin indirimli sağlık hizmetinden yararlanacağını belirtti.

 

 

BİZİ TERCİH ETTİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan da imza töreninde yaptığı konuşmada, “Biz ilçemizde yaşamlarını sürdüren engelli vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanmalarını istedik ve bu konuda Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile görüştük. Sayın Çetinkaya, sevinerek ‘Neden olmasın’ dedi ve memnuniyetini ifade etti. Buradaki engelli arkadaşlarımızın hepsi bizim misafirimiz. Her zaman bizi tercih ediyor olmalarından da son derece memnunuz. Bu gün bunu resmiyete dökmek için imza altına  almak için buraya geldik. Hayırlı olsun. Biz Optimed Ailesi olarak her zaman özel insanlar olarak adlandırdığımız engellilerimizin yanındayız ve destekçisiyiz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN