MHP'li Korkmaz'da gazileri ziyaret etti

Dün gaziler çok sayıda misafir ağırladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Op.Dr. Burak Korkmaz da o misafirlerden biri oldu. Korkmaz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsil

GÜNDEM 17.03.2015 18:39:00 0
MHP

GAZİLERE 18 MART ZİYARETİ

18 Mart Çanakkale Zaferi’nın yıldönümünde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Op.Dr. Burak Korkmaz, “18 Mart Şehitler haftanız kutlu olsun. Bugün ki ziyaretimizde sizin nezdinizde şehitleri anmak, sizlerin görüşlerini alarak Güneydoğu Anadolu’da ki yaşananlar, çözüm süreci ile ilgili düşünceleriniz, kafanızdan geçenlerin neler olduğunu sizlerden duymak istedim.”dedi.

Bütün şehitlere ve gazilere minnettar olduğunu kaydeden Korkmaz “Hepinizden Allah razı olsun. Bu ülke sizin gibi vatanseverlerin sayesinde vardır. Ne yapsak ne etsek sizlerin yaptığı minnettarlığı hiçbir zaman ödeyemeyiz. Sizi doğuran analardan babalardan Allah razı olsun.” dedi.

KARŞIMIZDA DÜŞMAN YOKTUR

Ziyaretten ötürü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Op.Dr. Burak Korkmaz’a teşekkür eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan “Biz gazilerimizi unutmadığınız için çok teşekkür ediyorum.  Güneydoğu da yaşananlara üzülmemek elde değildir. Orada karşımızda düşman yoktur. Güneydoğuda görev yapan askerlerimiz, polislerimiz düşmanın kim olduğunu bilmiyorlar. Devlet büyüklerimizden büyük  çalışmalar bekliyoruz. Kısacası kanayan yarayı durdurmaları gerekiyor. Allah size o görevi nasip ederse orada olmanız bize gurur verecektir. Gazilerimizin tabi ki sorunları vardır. Muharip gazilere bu günü kadar sağlıkta birçok hizmet verilmiştir. Ama unutulmuş olanlar var. Zaman zaman bunları dile getiriyoruz.”diye konuştu.

HAMİT ÇAVUŞ’UN TORUNUYUM

MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Korkmaz, “Benim dedemin babası Çanakkale’de şehit düşmüştür. Orada ki ızdırabı, coşkuyu, rahmetli büyük babam kalbinde ve yüreğinde her zaman taşırdı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Kazım Karabekir’in ismini duyduğunda her zaman ağlardı. Bu ülke gerçekten kolay kazanılmadı. Bu ülkenin elde edilmesinde gazilerimiz ve şehitlerimiz ciddi fedakarlıklar verdi. Bunların acısını kalbimizde ve yüreğimizde yaşadık. Her gün hainliğin, ihanetin yaşandığı bu dönemeçte birşeyler yapmak noktasında gücümüz ve sesimiz yetene kadar bir şeyler yaşayabilmek, gazilerin ve şehitlerin sesini ulaştırmak istiyorum. Sağlık, eğitim her türlü sıkıntıda Allah bana o gücü bana verdiğinde sizlerin dertlerinizi çözüm noktasında yapmak benim ödevimdir. Ben şehit Hamit Çavuş’un torunu isem bunu yapmak zorundayım.” dedi.

Haber / Ahmet KILAVUZ