Gazilere anlamlı ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi yönetimi, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yıl dönümü kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğ

GÜNDEM 16.03.2015 19:58:00 0
Gazilere anlamlı ziyaret

100’ÜNCÜ YILI KUTLAMAK İSTEDİK

Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nurtekin Erol, Aynur Tutkun, Bülent Kurtaran ve Recep Beder ile birlikte önceki gün saat 14.00’da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’ni ziyaret etti. Gazilerin geçtiğimiz günlerde kendilerini ziyaret ettiklerini anımsatan ADD Çerkezköy Şube Başkanı Orhan, “Hem iadeyi ziyarette bulunmak hem de 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yıl dönümünü kutlamak amacıyla kendilerini ziyaret etmek istedik” dedi.

EN BÜYÜK GAZİ ATATÜRK’TÜR

Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Atatürkçü Düşünce Derneği’nin amaçlarının aynı olduğuna dikkat çeken Dündar Orhan, “Her iki dernek de Türkiye Cumhuriyeti ilkelerini tüm yurda yaymak ve gençlerimize gerekli konularda uyarılarda bulunmak amacındadır” dedi. En büyük Gazi’nin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olduğunu söyleyen Dündar Orhan, “Ulu Önder 4 büyük savaşa katılmıştır. Gerek bu 4 büyük savaşta hayatını kaybeden, gerekse vatan için başka savaşlarda canını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

GAZİLERE ANLAMLI HEDİYE

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ise “Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla yaptıkları bu ziyaret bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendilerine Gazi arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Ziyarette ADD Yönetimi tarafından Gazilere yaklaşık 25 metrekare büyüklüğünde Mustafa Kemal Atatürk resminin yanı sıra ADD ile Anıtkabir Komutanlığı tarafından hazırlanan Atatürk ve Çocuk isimli kitap hediye edildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ