Çerkezköylü kadınlar step ve aerobik yapmaya başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Step ve Aerobik Kursu başladı. Kursa 280 kadın katılmak için müracaat etti.

GÜNDEM 16.03.2015 19:46:00 0
Çerkezköylü kadınlar step ve aerobik yapmaya başladı

Çerkezköy’de yaşayan ev hanımları ve çalışan bayanlara yönelik ücretsiz Step ve Aerobik Kursu başladı. Kursun, haftanın 3 günü düzenleneceğini açıklayan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri düzenleyeceğimiz Step ve Aerobik Kurslarımız için müracaatlar tamamlandı ve kurslarımızın startını verdik. Kursumuza katılmak isteyen toplam 280 ev hanımı ve çalışan kadın müracaat etti.” dedi.

12 HAZİRAN’A KADAR DEVAM EDECEK

Step ve Aerobik Kurslarının Kapalı Spor Salonu’nda verildiğini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Müzik eşliğinde tempolu şekilde yapılacak olan Step ve Aerobik Kurslarımızı konusunda uzman bayan eğitmenimiz verecek. 16 Mart Pazartesi günü başlayan Step ve Aerobik Kurslarımız 12 Haziran tarihinde sona erecek” açıklamasını yaptı.

TOPLAM 280 KİŞİ KATILIYOR

Ev hanımlarının günlük yoğunluk ve stresini, çalışan kadınlarımızın iş yerindeki stres ve yoğunluğunu azaltacak ve fazla kilolarından kurtularak ideal vücut ölçülerine kavuşmalarına, ruh sağlığı ve zihinsel olarak kendilerini formda hissetmelerine yardımcı olacak Step ve Aerobik Kurslarının eğlence ve keyif içerisinde geçmesini arzu ettiklerini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sabah saat 09.00-10.00 arasındaki kursa 80 ev hanımı, 10.00-11.00 saatleri arasındaki kursa 75 ev hanımı, akşam saat 18.00-19.00 saatleri arasındaki kursa 50 çalışan bayan ve saat 19.00-200.00 saatleri arasındaki kursa ise 75 çalışan bayan müracaat etti. Düzenlediğimiz kursa katılımın yoğun olması bizleri memnun etti” ifadelerini kullandı.

SERVİS HİZMETİ DE SUNULUYOR

Düzenlenen Step ve Aerobik Kurslarına katılacak olan hanımlar için saat 08.30, 09.30, 17.30 ve 18.30 saatlerinde Çerkezköy Belediyesi önünden ücretsiz servis kaldırıldığını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, kursa katılacak olan bayanların belirtilen saatlerde Belediye önünde hazır bulunmaları durumunda ücretsiz olarak Kapalı Spor Salonu’na gidiş ve gelişlerinin sağlandığını sözlerine ekledi.

Marmara Haber