AK Parti Milletvekili Adayı Danış'tan ziyaretler

AK Parti'den aday adayı olarak yola çıkmasının ardından gerek kamu, gerekse de STK ve derneklere ziyaretler gerçekleştiren Danış sırasıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi

GÜNDEM 13.03.2015 18:35:00 0
AK Parti Milletvekili Adayı Danış

TİCARET ODALARINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış ziyaret programının ilk ayağında Çorlu Ticaret ve Sanayi odasına geçerek yönetim kurulu başkanı Enis Sülün ile yaklaşık yarım saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün, Danış’a çıktığı yolda başarılar dileyerek hayırlısı olması temennilerini iletti. Ziyaretin ikinci durağında Çorlu Esnaf ve sanatkârlar odasını ziyaret eden Ersin Danış burada da oda başkanı Feyzullah Aktepe ile görüştü. Esnafların sıkıntılarının yoğunluklu olarak anlatıldığı görüşmede Aktepe, Danış’a çıktığı yolda başarılar dileyerek meclise gitmesi halinde esnafların sorunları ile yakından ilgilenmesi konusunda söz istedi. Esnaf ve Sanatkarlar odası ziyaretinin hemen ardından Esnaf ve sanatkarlar kredi kefalet kooperatifine de ziyarette bulunan Danış, oda başkanı Osman Tunca ile de yaklaşık 20 dakika süren bir görüşme gerçekleştirerek çalışmalarını anlattı.

Güzergahı üzerinde bulunan pek çok işyerine de ziyaretler gerçekleştiren Danış, Çorlu Ticaret Borsasına da ziyaret gerçekleştirerek yönetim kurulu başkanı Yüksel Ertan ile görüştü. Çalışmalarının süratle devam ettiğini dile getiren Danış, misafirperverliği dolayısıyla Yüksel Ertan’a teşekkür ederek destek istedi. Daha sonra Çerkezköy Ticaret ve sanayi odasına da bir ziyaret gerçekleştiren Danış’ı aynı zamanda iş ortaklığı da yaptığı Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva karşıladı.

Kozuva ile 45 dakikalık bir görüşme gerçekleştiren Danış, görüşmenin ardından Çerkezköy ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek aday gösterilmesi halinde de çalışmalarının artarak devam edeceğini belirtti ve üyelerden destek istedi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı adayı Ersin Danış son olarak AK Parti Saray gençlik kolları olağan kongresine katılım sağladı. Tek liste halinde girilen kongrede başkan seçilen Uğur Akant’a başarılar dileyerek yeni görevini tebrik etti.

 

 

SİYASET UZUN SOLUKLU BİR MARATON

Yoğun ziyaret programı sonrasında açıklamada bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış, “Siyasete yeni giren bir kişi olsam da kurulduğu günden bu yana gerek partimiz için canla başla mücadele ediyorum. Gerek kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gerekse de davamızın lideri Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nun izinden yürümeye devam ediyoruz, edeceğizde. Siyasetin uzun soluklu bir maraton olduğunun bilinciyle yola çıktık. Dolayısıyla önümüze ne tür engeller çıkarsa çıksın bizler dikenli yolların ardının gül bahçeleri ile dolu olduğunu biliyoruz. Ve bu şiar doğrultusunda hareket etmeye devam edeceğiz. Yeni Türkiye Yolunda Tekirdağ’ımızın sorunlarının ivedilikle çözülmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye gayret edecek, sonuç ne olursa olsun hangimize o görev verilirse verilsin davamızın arkasında durmaya devam edeceğiz.”dedi.

Haber / Gökhan TEKER