Doğanspor'dan moral ve motivasyon yemeğim

Çerkezköy'ün Tekirdağ İkinci Amatör Lig'deki güçlü ekiplerinden Doğanspor Kulübü önceki akşam Etbeyi Izgara Restaurant'ta futbolcularına moral ve motivasyon yemeği verdi. Akşam 20.

SPOR 11.03.2015 18:24:00 0
Doğanspor

MORAL VE MOTİVASYON YEMEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Doğanspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Asbaş moral ve motivasyon yemeklerinin devam edeceğini belirterek, “Doğanspor Kulübü olarak birlik ve beraberliğimizi üst seviyelere çıkarmak için bu akşam il adımını atmış olduğumuz moral ve motivasyon yemek programının ilkini gerçekleştiriyor olmamızdan ve katılımında yoğun olmasından dolayı mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Başarının en önemli faktörü moral ve motivasyondur. Bu nedenle biz Doğanspor Camiası olarak moral ve motivasyonumuzu daha üst seviyeye çıkartmak için bu yemek programlarımızı zaman zaman devam ettireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde kenetlendiğimizde koyduğumuz hedefe rahatça ulaşırız. Her işin başı moral ve motivasyondur.”dedi.

MORAL VE MOTİVASYON FAKTÖRÜ SPORDA ÖNEMLİ

 Başkan Kazım Asbaş, “Eğer bir kişinin morali bozuk ise kendini o işe motive edemiyorsa yaptığı işte başarı sağlayamaz.”diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu nedenle özellikle sporda moral ve motivasyon faktörü çok ama çok daha önemlidir. Bu akşam bizleri kırmayarak yemeğe katılarak yanımızda olan kulübümüzün kurucusu ve efsane başkanı  çok değerli büyüğümüz Aysal Güven’e de teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

 CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE SPORCULAR MORAL DEPOLADI

 Yemek sonrası Doğanspor futbolcuları  ve yönetim kurulu üyeleri davul, klarnet ve cümbüşten oluşan canlı müzik gurubunun çaldığı oyun havalarıyla halaylar çekti, gönüllerince eğlenerek moral depoladı.Gecenin sonunda Doğansporun Kurucu Başkanı Aysal Güven, bu yıl Doğanspor’un hedefine ulaşmasını arzu ettiğini ve gecede kendisine gösterilen yakın ve samimi ilgiden memnun olduğunu belirterek takıma başarılar diledi.

Haber/Seyit SÜREN