Trakyalı muhtarlar Ak Saray'da!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda muhtarlarla yaptığı toplantıların 4'ncüsüne Trakyalı muhtarlar da katıldı Tekirdağ, Edirne ve Kırkl

GÜNDEM 10.03.2015 18:28:00 0
Trakyalı muhtarlar Ak Saray

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarları ağırlamayı sürdürüyor. Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen dördüncü muhtarlar toplantısında Ankara, İstanbul, Yalova, Tekirdağ, Edirne Çanakkale, Kocaeli, Kırklareli ve Bilecik’ten 424 muhtarı misafir etti.

 

 

50 BİN MUHTARLA BİRARAYA GELMEYİ HEDEFLİYORUZ

Türkiye’deki 50 bin muhtarın tamamıyla bir araya gelmeyi hedeflediğini ifade eden Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda muhtarların yanı sıra esnaf, iş adamları, sanatçılar, bilim adamları, sporcular ve her kesimden vatandaşla bir araya geldiğini kaydetti.

İnşaatı devam eden kongre merkezi tamamlandığında 2 bin kişiyi aynı anda ağırlayabileceklerini, o zaman sürecin daha da hızlanarak devam edeceğini dile getiren Erdoğan, böylece Türkiye’nin geniş katmanlı bütün sivil toplum kuruluşları ve gruplarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geleceğini, devlet-millet kaynaşmasının farklı bir şekilde hayata geçeceğini belirtti. Erdoğan, "Burası milletin evi, biz milletiyle arasına duvarlar örmüş, tel örgüler çekmiş, bariyerler kurmuş bir siyasetçi, bir Başbakan, bir Belediye Başkanı olmadığımız gibi böyle bir Cumhurbaşkanı da asla olmadık, olmayacağız" dedi. Erdoğan, her gün milletle iç içe, beraber olmaya devam edeceğini vurguladı.