Kahve Diyarı MHP'li kadınları ağırladı

CHP ve AK Parti'nin ardından bu kez MHP'liler Kahve Diyarı'nın konuğu oldu

GÜNDEM 10.03.2015 18:07:00 0
Kahve Diyarı MHP

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi’nde faaliyet gösteren Kahve Diyarı’nın işletmecisi Fatih Koyuncu, genel seçim öncesinde siyasi partilere moral kahvaltısı vererek partilileri bir araya getiriyor. Kahve Diyarı Kadınlar Günü’nde de MHP’li Kadın Kolları ve üyelerini ağırladı. Programa, MHP’li kadınların yanı sıra MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Op.Dr. Recep Çalışkan ve Op.Dr. Nurullah Korkmaz da katıldı.

 

 

KAHVE DİYARI MHP’Lİ KADINLARA KADINLAR GÜNÜNDE KAHVALTI VERDİ

Kahve Diyarı daha önce Cumhuriyet Halk Partisi  Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyelerini ve ardından da AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı kahvaltıda konuk etmişti. Kahve Diyarı işletme sahibi Fatih Koyuncu bu kez Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları üyelerine kahvaltı verdi.

TÜRK MİLLETİ DÜNYA’DA KADINLARA EN ÇOK ÖNEM VEREN MİLLET’TİR

Kahvaltıda konuşan  MHP  Çerkezköy İlçe Başkanı  Koray Önsel, “Bu anlamlı  günde kadınlarımızı bir araya getiren kahve Diyarı Sahibi Fatih Koyuncu’ya  MHP İlçe Teşkilatı’mız adına teşekkür ediyorum. Sayın Fatih Koyuncu’nun böylesine anlamlı bir günde gerçekleştirdiği nazik kahvaltı bizleri mutlu etti. Kendisine bol kazançlar diliyoruz. Dünya ülkeleri içinde kadına en çok önem veren millet Türk Milleti’dir.Yani Türkiye’dir.Bu ülkenin kurulmasında ve bizlerin bu günlere gelmesine vesile olan kadınlardır. Ana gibi yar, vatan gibi diyar olmaz diyor, tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum.”dedi.

 

 

KADINLAR BU TOPLUMUN TEMELİ

MHP Tekirdağ Milletvekili  Aday Adayı Op. Dr. Recep Çalışkan da yaptığı konuşmada kadınların toplumun temeli olduğunu söyledi. Çalışkan, “İlçemizin güzide mekanlarından olan Kahve Diyarı’nın işletme sahibi Fatih Koyuncu kardeşimizin bu önemli günde kadınlara kahvaltı programı düzenlemiş olması memnunluk vericidir. Bu da kadınlara verilen değerin göstergesidir. Bu nedenle kendilerini tebrik ediyor, işlerinde bol kazançlar diliyorum.”dedi.     MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Nurullah Korkmaz ise, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü ABD işçi kadınların hayatını kaybetmesiyle başlamıştır. Kadınların eğitim ve sorunu çözülmeli. Biz bunu hallederiz. Ülkemiz’de 16-40 yaş arasındaki kadınların ölüm sebebi ya eski kocası tarafından öldürülüyor ya da şiddete maruz kalıyor. SGK kayıtlı kadın sayısı ülkemizde yüzde 17. Yüzde 16’sının ise ekonomik gücü yok. Güney Doğu’da kadınların yüzde 80’i okuma yazma bilmiyor ve aynı zamanda eğitimsiz. Eğitimsiz bir toplumlarda kadınlar şiddete maruz kalıyor. Eğitimsiz kadınlar erkeklere emanettir. Kadınlar erkeklerin namusudur. Onları hoş tutmalı koruyup kollamalıdır. Biz namusumuza sahip çıkacağız. Bu programda bizleri bir araya getiren Kahve Diyarı işletme sahibi Fatih Koyuncu’ya  teşekkür ediyorum ve tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum.”dedi.

 

 

 KAHVALTIMIZ PARTİLERE MOTİVASYON AMAÇLIDIR

MHP’li kadınları ağırlayan Kahve Diyarı İşletme sahibi Fatih Koyuncu ise genel seçimler öncesinde tüm siyasi partilere motivasyon amaçlı olarak her hafta sonu bir  kahvaltı programı gerçekleştirdiklerini ve bu programların devam edeceğini belirtti. Koyuncu, “Önceki haftalarda Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı ve AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na yönelik kahvaltı programı gerçekleştirdik. Bu hafta da 8 Mart’tın Dünya Kadınlar günü olması dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kollarına yönelik kahvaltı programı gerçekleştirdik. Bizleri kırmayarak gelen partililere teşekkür ediyoruz.Tüm kadınların 8 Mart dünya kadınlar gününü de kutluyoruz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN