Kaymakam Kubilay okul denetimine çıktı

Çerkezköy Kaymakamımız Metin Kubilay, Tepe İlkokulu ve Tepe Ortaokulu'na habersiz denetimlerde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan'a da sonradan haber verilerek denetime katılması s

GÜNDEM 9.03.2015 18:37:00 0
Kaymakam Kubilay okul denetimine çıktı

 

Çalışmaları ile ilgili Okul Müdüründen brifing alan Kaymakam Metin Kubilay, Başarının Artırılması Eylem Planını ve Okul Karnesini inceledi. Çerkezköy’de tüm okulların katılacağı Folklar Yarışması yapılması talimatı veren Kaymakam Metin Kubilay, konuyla alakalı olarak değerlendirme toplantısı yapılmasını kararlaştırdı.

 

 

OKUL KANTİNİ’NDEN BAŞLADI

Denetimlerine önce okul kantininden başlayan Kaymakam Metin Kubilay, ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol etti. Güvenli gıda tüketimine dikkat çeken Kubilay, kantinde hijyen kontrolü de yaptı. Kantin denetiminden sonra okul kütüphanesinde de incelemede bulunan Kubilay ardından anasınıfları ile ilkokul ve ortaokulu sınıflarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere başarılar dileyerek, ailelerine selam ve sevgilerini gönderen Kaymakam Kubilay, son olarak okul girişindeki danışmada ziyaretçi defterini inceledi.