Evi yanan yaşlı adam baygınlık geçirdi

Edirne'nin Karaağaç Mahallesi'nde, yaşadığı evin alevler içinde kaldığını gören yaşlı adam daha fazla dayanamayarak baygınlık geçirdi.

GÜNDEM 9.03.2015 15:34:00 0
Evi yanan yaşlı adam baygınlık geçirdi

Olay Edirne’nin Karaağaç Mahallesi’ne bağlı Selahiye Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Zeliha ve Sabri Hider isimli yaşlı çiftin ikamet ettiği tek katlı evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çiftin evde olmadığı sırada çıkan yangın kısa sürede rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Yükselen alevler evin her yanını sardı. Dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Yapılan müdahale sonucunda yangın kontrol altına alınırken, ev kullanılamaz hale geldi.

EŞİNİN İÇERİDE OLDUĞUNU SANDI

Yangın esnasında dışarıda olan Zeliha Hider, eşi Sabri Hider’in içeride olduğunu düşünerek büyük panik yaşadı. Evinin yandığını öğrenen 68 yaşındaki Sabri Hider, evinin alevler içinde kaldığını görünce baygınlık geçirdi. Hider'i komşuları ve gazeteciler yangın mahallinden uzaklaştırdı. Yaşlı adam, olay yerine çağrılan 112 ekiplerinin müdahalesi sonucu kendine gelebildi. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Merkezi