Dükanlı'ya mali kongrede üyelerden onay

Kapaklı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi mali kongresini yaptı. Kongrede Başkan Hasan Dükanlı'nın yönettiği kooperatif faaliyet raporu ve 2014 yılı bilanço ve gelir gider hesapları üyelerin onayını ald

GÜNDEM 8.03.2015 19:57:00 0
Dükanlı

Sınırlı Sorumlu Kapaklı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi hafta sonunda olağan genel kurulunu yaptı. Genel kurulda Kooperatif Başkanı Hasan Dükanlı genel kurulun onayını alarak güven tazeledi.

KONGRE DİVANI OLUŞTURULDU

Kapaklı Belediye Meclis Salonu’nda yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulu Divan Başkanlığı’nın oluşturulması ile başladı. Divan Başkanlığı’na Trakya ve Marmara Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve İpsala Kooperatif Başkanı İlhan Dalkıran, Dival Başkan Vekillliği’ne Saray Esnaf Kefalet Başkanı Ali Özen, katip üyeliklerine ise Kapaklı Esnaf Kefalet Kooperatifi ortaklarından Kadir Kesik ve Fevzi Ruç seçildi.

 

 

İYİ Kİ İLÇE OLDUK

Genel Kurul’a katılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bir de konuşma yaptı. Mandalı, “Bu manzarayı burada görmek bizleri çok mutlu ediyor. Güzide topluluğu burada görmek herkese nasip olmaz. 6 Aralık 2012 tarihinde biz ilçe mi mahalle mi olacağız diye Cumhurbaşkanının onayını bekliyorduk. İyi ki de ilçe olduk. İlçe olduktan sonra bunları Kapaklı’da görüyoruz. Gerçekten 12’inci ayına girmiş olan ilçemizde Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin kongresinin hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.

 

 

YÖNETİM VE DENETİM İBRA EDİLDİ

Daha sonra Kooperatif’in faaliyet raporu ve 2014 yılı bilanço, gelir gider hesapları görüşülmesi ile genel kurul devam etti. Okunan raporlar ve hesaplar müzakere edilerek oy birliği ile kabul edildi. Yönetim ve Denetim kurullarının ayrı ayrı ibrası oy birliği ile kabul edildikten sonra 2015 yılı tahmini bütçe okunarak karara bağlandı. Gider 71 bin 961 TL olurken, gelir ise 104 bin TL oldu. Yönetim kurulu üyeleriyle, denetim kurulu üyelerinin aylık ücret ve huzur hakları, yolluklarının belirlenmesinin ardından Bölge Birliği’ne temsilci seçilmesi ile ilgili verilen önerge görüşüldü.

 

 

BÖLGE TEMSİLCİLİKLERİNE ÜYE SEÇİLDİ

Verilen önergede dört yıl görev yapmak üzere Hasan Dükanlı, Adem Verici’nin Bölge Birliği Temsilcisi, iki yıl görev yapmak üzere Şenol Aydoğdu, Gökhan Cantürk’ün ise denetim kurulu üyesi olarak görev yapmaları oy birliği ile kabul edildi.

Dilek ve temennilerin ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atakan, “Bugün bu birlikteliği sağlayan Başkan Hasan Dükanlı’ya teşekkür ediyorum. Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Kongreye AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Tekirdağ Bölge Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atakan, İpsala Kooperatif Başkanı İlhan Dalkıran, Saray Esnaf Kefalet Başkanı Ali Özen, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ile Kooperatif üyeleri katıldı

Haber / Gökhan TEKER