Hizmet için adayım!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Op.Dr. Recep Çalışkan önceki gün Gazi Mustafa kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi'ndeki Glory area'da partililerine yönelik düzenlediğ

GÜNDEM 8.03.2015 19:55:00 0
Hizmet için adayım!

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞACAĞIM

MHP Tekirdağ Milletvekili  Aday Adayı Op.Dr. Recep Çalışkan aday olurda seçilirse bölgenin tüm sorunlarının çözümü için çözüm odaklı çalışacağını ve kendisinin de bir hizmet adamı olduğunu belirtti. Çalışkan, “Türkiye Cumhuriyeti bu güne kadar ayaklar altına alınmıştır. Buna dur demek için aday adayı oldum. Ülkemin ve bölgemin sorunlarının çözümü için çözüm odaklı çalışmak için aday adayı oldum.” dedi.

ŞAN ŞÖHRET PARA İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN ADAY ADAYI OLDUM 

Recep Çalışkan, konuşmasını şöyle sürdürdü, “Ben bu işe karar verirken tek başıma karar vermedim. Ailem ve çocuklarıma da danışarak karar verdim. Ben iyi bir hizmet ve iyi bir aile babasıyım. Partimin de en doğru kararı alacağına inanıyoruz. Milletvekilliğine şan şöhret para için aday adayı olmadım. Ben milletvekilliğine halkıma hizmet etmek için aday adayı oldum. Milletvekilliği benim için bir onur ve bir gururdur.”diye konuştu.

 

 

BEN ATATÜRK MİLLİYETÇİSİYİM

MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Recep Çalışkan, kendisinin Atatürk Milliyetçisi olduğunu da belirterek, “Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatatürk’ün dediği gibi ben ülkemin milliyetçisiyim. Bende diyorum ki Ben Atatürk Milliyetçisiyim. Böyle doğdum ve böyle öleceğim. Bu çıktığım yolda da başarılı olacağıma inanmaktayım. Bu düzenlemiş olduğum programa katılan başta MHP Çerkezköy İlçe Başkanımız Koray Önsel olmak üzere ilçe yönetimimize, kadın kollarımıza, Ülkü Ocaklarımıza ve basınımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN