Sandıktan çıkacağıma inanıyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Metin Dönmez ön seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Dönmez, ön seçim çalışmaları sırasında her gittiği i

GÜNDEM 5.03.2015 17:20:00 0
Sandıktan çıkacağıma inanıyorum

SANDIKTAN ÇIKAMAZSAM ÇIKAN ARKADAŞLARIMA DESTEK OLACAĞIM

CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Metin Dönmez 8 Mart’ta yapılacak olan ön seçimde sandıktan çıkmak için ilçe teşkilatları başta olmak üzere mahalle ziyaretleri yaparak partililerinden destek istiyor. Milletvekili Aday Adayı Metin Dönmez, “Her gittiğim ilçe teşkilatımızda ve mahallelerimizde partililerimiz beni çok sıcak  ve bir o kadar da samimi olarak karşıladı. Ben  Çerkezköy İlçe Başkanlığı olmak üzere partimizin çeşitli kademelerinde görev yaptım.Görev yaptığım süreler içerisinde olsun devamlı halkın içindeyim. Tüm kesimlerin ve insanlarımızın ne gibi sorunlarının olduğunu çok iyi bilen biriyim. Bu nedenle bölge halkımıza ve ülkemize yararlı hizmetler yapacağıma inandığım için bu dönem milletvekilliğine aday adayı oldum. 8 Mart Pazar günü yapılacak olan ön seçimde sandıktan çıkacağıma inanıyorum. Eğer sandıktan çıkamazsam çıkan arkadaşlarımın yanında olacağım. Çünkü ben bir günlük ya da bir heves için partili olmadım.”dedi.

25 yıldan bu yana CHP’ye emek veren biri olduğunu vurgulayan Dönmez, “Partimin iyi yerlere gelmesi içinde canla başla çalışıyorum ve  son nefesime kadar da çalışmaya devam edeceğim. Her gittiğim yerde gördüğüm ilgi ve alaka beni çok mutlu etti ve bu vesileyle partililerimizin büyük bir desteğini alarak ön seçimde sandıktan çıkacağıma da inancım tam. Pazar günü tüm partili üyelerimizin   sandığa giderek inandıkları güvendikleri aday adayına oylarını kullansın.”ifadelerini kullandı.

Haber/Seyit SÜREN