Öztürk, ön seçim öncesi gazetecilerle bir araya geldi

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, pazar günü yapılacak ön seçim öncesinde gazetecilerle bir araya geldi. Öztürk, CHP'nin ön seçiminde Çerkezköy'de 2 bin 857 partilinin oy

GÜNDEM 4.03.2015 18:11:00 0
Öztürk, ön seçim öncesi gazetecilerle bir araya geldi

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk dün sabah kahvaltıda gazetecilerle bir araya geldi. İlçedeki Etbeyi Izgara Restaurant’da gazetecilere kahvaltı veren Öztürk sonrasında Pazar günü yapılacak olan ‘Ön seçim’ ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öztürk Pazar günü yapılacak seçimlerde Çerkezköy’den 2 bin 857 CHP üyesinin oy kullanacağını kaydetti.

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın basına verdiği kahvaltıya CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger,Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve ilçedeki gazeteciler katıldı.

2 BİN 857 ÜYEMİZ 8 SANDIKTA OY KULLANACAK

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, 8 Mart’ta yapılacak önseçimde Çerkezköy’de 2 bin 857 CHP üyesinin 8 sandıkta oy kullanacağını şunları kaydetti: “Pazar günü milletvekili adaylarımızı belirlemek için aday adayları arasında yapılacak olan ön seçimde ilçe teşkilatımıza üye 2 bin 857 üyemiz oy kullanacak. Önseçim Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi’ndeki Elit Düğün Salonu’nda yapılacak. Oy kullanma işlemi 8.30’da başlayacak ve akşam saat 17.00’de son bulacak. Hakim nezaretinde yapılması nedeniyle eğilim yoklaması ile ön seçim arasında hiçbir fark yok. Bunu da özellikle belirtmek istiyorum.”

ADAY ADAYLARIMIZ ÇOK İYİ ÇALIŞTI

Pazar günü yapılacak olan milletvekili adayı belirleme seçimleriyle ilgili bilgiler veren Öztürk daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:  “Milletvekili aday adaylarımız aday adaylıkları sürecinde her biri çok iyi bir seçim çalışması sergiledi. Her biri çalışmalarını özverili bir şekilde yaptı. CHP Çerkezköy İlçe teşkilatı olarak gerek biz gerekse diğer ilçe teşkilatlarımızın hepsi tüm aday adaylarımıza eşit mesafede ve aynı yakınlıkta olduk. Çünkü bizler için her birinin değeri ayrı ve hepsi değerli insanlar.”

ÇERKEZKÖY’DEN 6 KİŞİ SEÇİME GİRECEK

Başkan Birol Öztürk 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde milletvekili olmak için Çerkezköy’den beş aday adayı çıktığını ve halen milletvekili olan Candan Yüceer ile birlikte bu sayının 6 olduğunu belirtti. Başkan Öztürk, ön seçimde kontenjan hariç beş kişiye oy kullanılacağını da sözlerine ekledi. Öztürk, “Önseçimde en az üç en çok beş kişiye oy kullanılacak. Tüm üyelerimizin 8 Mart’ta yapılacak olan ön seçime katılmalarını bekliyoruz.”dedi.

Hafta sonunda yapılacak ön seçim öncesinde üyelerine mesajla nerede oy kullanacakları hususunda ayrıntılı bilgiler verdiklerini hatırlatan Başkan Öztürk, “Her hangi bir karışıklığa mahal vermemek ve zaman kaybı yaşanmaması için hangi üyenin hangi sandıkta oy kullanacağını kendilerine mesaj atarak bildirdik. Oy kullanmaya gelen tüm üyelerimiz yanlarında mutlak surette kimliklerini getirmeleri gerekmektedir. Çünkü oy kullanırken kimliklerini ibraz edecekler. Kimliklerini ibraz edemeyenler oy kullanamayacak. Bu konuda üyelerimizin dikkatli olmasını istiyorum.”dedi.

İL GENELİNDE 21 BİN 472 ÜYE OY KULLANACAK

Çerkezköy ile ilgili bilgiler verdikten sonra Tekirdağ geneline yönelik de bazı açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Birol Öztürk, “Ön seçimde Tekirdağ genelinde CHP’ye kayıtlı 21 bin 472 üye oy kullanabilecek. Tekirdağ’da  toplam milletvekili aday adayımız 24. İlçemizde 8 sandık kurulacak ve her sandıkta yaklaşık 400 üyemiz oy kullanacak. Seçim sonuçları, sayım sonuçlandıktan sonra basına verilecek.”dedi.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Genel Merkezi’nin İlçe Örgütleri’ne değer verdiğini de belirterek Genel Merkez yönetimine teşekkür etti. Başkan Öztürk, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da belirttiği gibi önseçimde çıkan sonuç kesin sonuçtur.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN-Abdulhamit ALBEZ