Folklorcular ödülü Başkan Eşkinat ile paylaştı

Tekirdağ Kulüpler Arası Halk Oyunları yarışmasında dereceye giren Süleymanpaşa Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri başarılarını Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile paylaştı

GÜNDEM 4.03.2015 17:55:00 0
Folklorcular ödülü Başkan Eşkinat ile paylaştı

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Tekirdağ Kulüpler Arası Halk Oyunları yarışmasında il birincisi olan minikler, gençler ve il ikincisi olan büyükler Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı ziyaret ederek, elde ettikleri başarıyı paylaştı.

BAŞARILARINI EŞKİNATLA PAYLAŞTILAR

Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmada büyük başarı gösterip dereceye giren ve 29 Mart tarihinde Kırklareli’nde yapılacak olan Marmara Bölge Yarışmasına katılmaya hak kazanan halk oyunu ekipleri kazandıkları kupalarla Süleymanpaşa Belediyesi ek Hizmet binasına gelerek yaşadıkları sevinci Başkan Eşkinat’la paylaştı.

BİZİ ONURLANDIRDINIZ

Büyük başarı kaydeden ekiplere teşekkür eden Başkan Ekrem Eşkinat, “Başarılarınızla bizi onurlandırdınız. Böyle bir başarı ancak ve ancak sıkı çalışma ve iyi bir ekip ruhuyla mümkün olabilir. Gördüğüm kadarıyla bu özellikler sizlerde fazlasıyla mevcut. Başarılarınızın daim olacağına eminim.”dedi.

Veliler ve Halk oyunları ekibi toplu fotoğraf çekimi sonrası ziyaretini sonlandırdı.

Marmara Haber