Kapaklı'nın başarılı folklor ekibi Milli Eğitim Müdürü'nü ziyaret etti

Tekirdağ'da 27-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen okullararası Halk Oyunları Yarışması'nda birinci olan Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Halk Oyunları Ekibi Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsi

GÜNDEM 3.03.2015 17:47:00 0
Kapaklı

EMEĞİNİZİN KARŞILIĞINI ALDINIZ

Tekirdağ’da yapılan Halk Oyunları Yarışması’nda birinci olan Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Halk Oyunları Ekibini kabule den Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant “Cuma günü de yarışmalara gitmeden önce beni de ziyaret etmiştiniz. Sizlere o gün başarılar dilemiştim. Kazanmak güzeldir ama hak ederek kazanmak daha da güzeldir. Emeğinizin karşılığını alarak birinci oldunuz, sizleri ve hocalarınızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki turnuvalarda ve yarışmalarda ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inancımız tamdır.”diye konuştu.

BAŞARMAK İSTİYORSANIZ ÖNCE İNANMALISINIZ

İlk yarışmalarda birinci gelerek, ikinci yarışmada aynı ekibin dördüncülük elde etmesinin normal bir şey olmadığını belirten Nalbant "Bu tip yarışmalarda bazen hissiyat olabiliyor. Düşük puan verilebiliyor, kayırmaca olabiliyor. Ümit ve arzu ediyor, inanıyorum ki inşallah bizim ekibimizle ilgili böyle bir yanlışlık yapılmamıştır. Ben inanmaya borçlu bir insanım. Bir şeyi başarmak istiyorsanız öncelikle buna başaracağınıza inanmanız gerekiyor. Kısacası kendinize güvenmeniz gerekiyor. Bütün çocuklarımızın ekibimizin öncelikle buna inandığına inanıyorum.”ifadelerini kullandı.

AİLELERE SELAM GÖNDERDİ

Öğrencilere moral verip onları takdir eden Milli Eğitim Müdürü Nalbant, sözlerini şöyle tamamladı: “Başarıya inanmayı yüzde 50, diğer 50’lik kısmı da eğitmenler tarafından yapılan çalışmaya bağlıyorum. Eğitmeniniz Abdullah hocamda bunu size bütün enerji ve sinerjisiyle verdi. İnşallah ileriki zamanda da Kapaklı İlçesi olarak, Sanayiciler İlkokulu olarak ilçe genelinde en ön sıraya, ilçe olarak da Tekirdağ da en ön sıraya bizleri taşırsınız. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin ayrı ayrı gözlerinden öpüyor ailelerinize selam söylüyorum. Emeği geçen herkese de teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Haber / Emine LALE