Kızına oy istedi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Milletvekili Aday Adayı olan kızı Arzu Mandalı Sucu ile teşkilatları dolaşıp, ön seçim için oy istemeye başladı

GÜNDEM 28.02.2015 16:29:00 0
Kızına oy istedi

Eski DSP’li yeni CHP’li Arzu Mandalı Sucu’ya baba vesayeti! Henüz milletvekili aday adayı olan Arzu Mandalı Sucu, CHP’nin yapacağı ön seçim öncesinde teşkilatları dolaşırken, Baba Mandalı’da kızına delegelerden oy istiyor.

CHP Takirdağ Milletvekili Aday Adayı Arzu Mandalı Sucu, önceki akşam saat 19.15’te Çerkezköy İlçe teşkilatını ziyaret ederek 8 Mart’ta yapılacak olan ön seçimde kendisine destek istedi. Arzu Mandalı Sucu’yu ilçe Teşkşilatında İlçe Başkanı Birol Öztürk,ilçe yönetimi,kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleriyle partililer karşıladı. Bu arada Arzu Mandalı Sucu’nun babası Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’da kendisine eşlik etti.

 

 

7 HAZİRAN’DA 6-0 YAPACAĞIZ

Arzu Mandalı Sucu ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile beraberindekileri karşılayan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, “Bu akşam ilçe teşkilatımızı ziyaret eden milletvekili aday adayımız Arzu Mandalı Sucu hanımı misafir ediyoruz. Yerel seçimlerde  Tekirdağ’da 12-0’lık başarı  elde eden partimiz 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde de aynı başarıyı göstererek 6-0 yapacaktır. Tüm ilçe teşkilatlarımız ve partililerimiz dostluk ve kardeşlik içinde tam bir birlik ve beraberlik içinde CHP’nin iktidara gelmesi için özveriyle çalışmaktadır. Artık bu hareketimiz salonlara bile sığmamaktadır. Her geçen gün vatandaşlarımızın CHP çatısı altında birleştiğini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu da şunu göstermektedir. 7 Haziran seçimleri CHP’nin iktidara gelişinin ayak sesleri olacaktır. Bu süreçte aday adayımız Arzu Mandalı Sucu’ya da çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.”diye konuştu.

 

 

6-0 YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM

Ziyaret sırasında Milletvekili Aday Adayı olan kızına teşkilatları dolaşarak oy isteyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da bir konuşma yaptı. Milletvekili Aday Adayı olan Arzu Mandalı Sucu’dan önce konuşma yapması dikkat çeken Başkan Mandalı şunları dedi: “Bizleri çok güzel ve sıcak karşılamanızdan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Biz Çerkezköy’den ayrılmış ilçe olsakta Çerkezköy’de bizim bir evimiz. Biz burada başka bir ilçede değiliz . Biz bu akşam evimizdeyiz. Biz her zaman iç içeyiz. Birlik ve beraberlik içinde olmaya da devam edeceğiz. Sevgili dostlar yerel seçimlerde nasıl başarı gösterdiysek. 11 ilçemizi ve büyükşehir belediyelerini aldıysak 7 Haziran’da yapılacak olan seçimde de Birol Başkanımız’ın dediği gibi Tekirdağımız’dan 6 milletvekili çıkararak 6-0 yapacağımıza inanıyorum. Çünkü CHP’nin bu ülkeye ihtiyacı olduğunu artık insanlarımız gördü. Yerel seçimlerdeki çalışmanın çok daha fazlasını sergilememiz gerekiyor. Tüm örgütlerimizde olağan üstü bir çalışma şevki var. Biz bunu başaracak güçteyiz.”

 

 

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR OLUNCA BELEDİYELERİN GELİRLERİ DÜŞTÜ

Ziyarette uzun bir konuşma yapan Mandalı şöyle devam etti: “30 Mart’ta yapılan Mahalli idareler seçimiyle Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte mevcut belediyelerimizin gelirleri yüzde iki yüz düştü. Seçim öncesi iktidar partisi büyükşehir olunca belediyelerin gelirlerinin yükseleceğini ve artı olarak da her belediye 2 puan fazla gelir elde edecekti. Ama tam tersi oldu. Mesela seçim öncesi Çerkezköy Belediyesi’ne ayda 3 milyon gelir desteği alıyordu ama büyükşehir olmamızla birlikte şimdi ayda bir milyon alıyor ve bu para ile hem hizmet vermeye hem de borç ödemeye çalışıyor. Sakın belediye hizmet yapmıyor demeyin. Her şey para ile. Biz dedik ki acaba biz 12-0 yaptıkta bizim bölgemizde mi yalnızca bu kesinti oluyor. Ama bir araştırma yaptım. Ülke genelinde tüm belediyelerimizde ayni şekilde olduğunu gördüm.”

 

 

KIZIMA OY İSTİYORUM

Ziyarette açık açık kızına oy istediğini de söyleyen Başkan Mandalı daha sonra CHP’li delegelere seslendi. Mandalı, “Sevgili dostlar şunu da söylemeden geçemeyeceğim.  Son yıllarda artık milletvekili çıkarmaya başlayan Çerkezköy, vizyonu olan bir ilçe. 6 milletvekili aday adayının çıkmasından memnuniyet duyduk. Bu burada daha çokta olabilirdi. Çünkü Çerkezköy yüzeli bin nüfusa sahip bir kent. Kapaklı’dan da 4-5 aday adayı çıkarmak isterdik. Ama kimse çıkmadı bir tek kızım Arzu Mandalı Sucu aday adayı çıktı.Kızım için söylemiyorum. Her ana baba evlada destek olur. Bende kızıma güvendiğim için ve görevini layıkıyla yapacağı için, bölgemize çok güzel hizmet edeceğini bildiğim için 8 Mart’ta yapılacak olan ön seçimde kıza oy vermenizi istiyorum. 8 Mart’ta aday adaylarından en az 3 en fazla 5 tanesine oy vereceksiniz. Kızım Arzu Mandalı Sucu’ya da bir oy vermenizi istiyorum. Oda sizin evladınız.'' dedi.

 

 

BENİMKİ BİR HEVES DEĞİL, MEMLEKET MESELESİ İÇİN SİYASET  YAPIYORUM

Ziyarette en son CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Arzu Mandalı Sucu konuştu. Arzu Mandalı Sucu önce özgeçmişini anlatarak, kendisini partililerine tanıttı. Arzu Mandalı Sucu, “Biz biat kültürü ile yetişmedik. Yeteri kadar düşünüyor ve özgürce düşüncelerimizi söylüyoruz. Bu da damarlarımızdaki asil kandandır. Bizler ülkemizi çok daha fazla seven insanlarız. Ben küçük yaştan beri siyasetin içindeyim. Siyasetin içinde doğdum. Benim ki bir heves değil, memleket meselesi için siyasetle uğraşıyorum. Ülke sırtlanıp götürülüyorken bende bir anne olarak bunun hesabını sormaya varım. Rahmetli İsmet İnönü’nün dediği gibi iyiler cesur olmadıkça hiç bir şeyi başaramayız. Ben hem Kapaklı’nın hem Çerkezköy’ün aday adayıyım. Bu Cumhuriyet kadınlarımızla gençlerimizle kazanıldı. Ben üzerime düşeni yapmaya hazırım.8 Mart’ta CHP’de çok güzel bir şölen yaşamak için, enerjimizi hayata geçirebilmek için o ve bu demeden her kese ulaşabilmeye geldim. Bir evladınız olarak, bir kardeşiniz olarak bu işi yapacağıma inanarak sizlerden oy istiyorum.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN