Mandalı yeni siteyi yayına verdi

Teknolojik alanda yapılan değişiklerle vatandaşların, web sitesinden daha iyi ve daha kolay faydalanmasını hedefleyen Kapaklı Belediyesi, internet sitesinin içeriğini ve tasarımını değiştirdi. Yeni bir gör?

GÜNDEM 28.02.2015 16:19:00 0
Mandalı yeni siteyi yayına verdi

YENİ SİTEYİ YAYINA VERDİ

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yeni hazırlanan belediye sitesini kendisi yayına verdi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı yaptığı açıklamasında ''Belediyemiz web sayfası www.kapakli.bel.tryeni yüzüyle yayına girmiştir. En iyisini yaratmak için üzerinde uzun süredir çalıştığımız web sitesinin Kapaklı'ya yakışır bir site olduğunu düşünüyoruz. Kapaklı  ve Kapaklı Belediyesi ile ilgili güncel haberleri, duyuruları, etkinlik ve projeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Emeği geçen personellerime tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

MODERN TASARIM, DAHA FONKSİYONEL YAPI VE ZENGİN İÇERİK

Yeni site ile ilgili verdiği bilgileri sürdüren Başkan Mandalı, ''Web sitemizde modern bir tasarım uyguladık. Fonksiyonel bir yapıya ağırlık vererek zengin bir içerik oluşturduk. Web sitemizde projelerimiz, kültürel etkinliklerimiz, yatırımlarımız ve hizmetlerimiz detaylı olarak vatandaşlarımızla buluşturduk. Web sitemizde ayrıca, haber ve duyurular, meclis ve encümen kararları, ilçemizin tanıtımları, fotoğraf galerileri, hizmet birimleri tanıtımları, iletişim ve bilgi edinme sayfalarına vatandaşlarımızın daha kolay ulaşmasını sağladık. Bunların yanı sıra belediyemize ait yayınlar, raporlar ve tabloları ise multimedya dergi haline getirilerek web sitemizde halkımıza sunduk.''açıklamasında bulundu.

E-POSTA VE SMS BİLGİLEDİRMEYİ AKTİF ETTİK

Hem e-posta hem de SMS bilgilendirme sistemini faaliyete geçirdiklerini hatırlatan Başkan Mandalı,''Belediyemiz hizmetlerinden haberdar olmak isteyen vatandaşlarımız, yeni web sitemizde yer alan ‘E-Posta Listemize Katılın’ ve ‘Sms Bilgilendirme için Kayıt Olun’ bölümlerine ekleyecekleri e-posta adresleri ve telefon numaraları ile hizmet ve etkinliklerimizden elektronik posta ve sms yoluyla da haberdar olabilecekler.'' dedi.

SOSYAL MEDYA'YA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

Kapaklı Belediyesi olarak sosyal medyayı en aktif şekilde kullanmaya gayret ettiklerini de söyleyen Başkan Mandalı, sosyal medyaya çok önem verdiklerini kurumsal olarak da sosyal medyada yer aldıklarını ifade etti. Başkan Mandalı, ''Yeni web sayfamızda sosyal medya hesaplarımızı paylaştık, vatandaşlarımız sosyal medya aracılığıyla bize her konuda ulaşabilir, isteklerini ve sorunlarını paylaşabilirler.'' dedi.

MOBİL CİHAZLARLARA UYUMLU RESPONSİVE TASARIM

Başkan Mandalı, yeni web sitesinin mobil uyumlu ve tüm akıllı telefonlarda ve tablet pc'lerde sorunsuz bir şekilde çalıştığını belirterek, “Vatandaşlarımız artık cep telefonlarından veya tabletlerinden belediyemiz internet sayfasına daha kolay ulaşabilirler.''hatırlatmasını yaptı.

Marmara Haber