Bursa'da kaybolan kız Çerkezköy'de bulundu

Bursa'da yetiştirme yurdunda yaşayan ve izinli olarak gittiği evinden ekmek almaya çıkan ancak kendisinden bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki Kübra Yılmaz, 16 gün sonra Çerkezköy'de bulundu. Önceki ge

GÜNDEM 27.02.2015 17:58:00 0
Bursa

YURTTAN ANNESİNİN YANINA GİTTİ

Alınan bilgilere göre, Bursa’nın Osmangazi İlçesi'nde yaşayan Kübra Yılmaz, üç yıl önce evden sürekli kaçtığı gerekçesiyle, eşinden boşanan annesi Nuray Aydın'dan (37) alınıp, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı yetiştirme yurduna yerleştirildi. Kaldığı yurttan iki ay önce izin alan ve annesinin yanına giden Kübra Yılmaz, iddiaya göre 16 gün önce “Ekmek almaya gidiyorum” diyerek evden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

ANNE YARDIM İSTEDİ

Kızından haber alamayan Anne Nuran Aydın, cep telefonu ile konuştuğu kızının  “Anneciğim ben de sizi çok özledim. Yanınıza gelmek istiyorum ama gelirsem sadece beni değil, kardeşimi ve seni de öldürecekler.”dediğini belirterek yardım istedi. Anne Nuran Aydın, “Anne olarak yavrumun başına kötü olayların gelmesinden çok korkuyorum. Bir an önce bulunmasını istiyorum” dedi.

ÇERKEZKÖY’DE BULUNDU

Kübra Yılmaz’ın kayıp haberinin ve fotoğraflarının ulusal gazetelerde yer almasının ardından harekete geçen Çerkezköy Polisi, önceki gece saat 02.00’da bir barda yaptığı araştırma sonucu kayıp kızı buldu. Kübra Yılmaz, polis tarafından annesine teslim edilirken, Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı söz konusu barla ilgili inceleme başlattığı belirtildi.

Marmara Haber