Yüceer ön seçim turlarına başladı

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'i ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, Menderes Yıldız ve Gökhan Gülkan'ın yanı sıra

GÜNDEM 27.02.2015 17:52:00 0
Yüceer ön seçim turlarına başladı

YÜCEER BAŞKAN YÜKSEL’İ ZİYARET ETTİ

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i ön seçim öncesinde makamında ziyaret eden CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, hem adaylık süreci hakkında hem de Tekirdağ ve ilçelerinin gelişimi hakkında düşüncelerini paylaşarak görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, seçim öncesinde ve sonrasında destek olan Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’in ziyaretinin mutlu ettiğini belirtti. Başkan Yüksel “2015 yılının ilçemiz için güzel ve başarılarla dolu bir yıl olacağına inanıyorum. Ergene İlçesinde hayata geçirilmesi planlanan çok sayıda projemiz yer almaktadır. Birlik beraberlik içerisinde başarılı projeleri hayata geçirerek, modern bir ilçenin temellerini atacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle Sağlık Mahallesi başta olmak üzere birçok mahallemizde hizmet çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

YÜCEER’E BAŞARILAR DİLEDİ

Yüksel ayrıca “7 Haziran seçimleri öncesinde ön seçimler yapılacaktır. Bu demokratik süreçte CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı  Candan Yüceer’e yolunun açık olmasını diliyorum. Nezaket ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Marmara Haber