Beni desteklemenizi istiyorum

Milletvekilliği için soyunan aday adayları parti teşkilatlarının yapacağı temayül ve eğilim yoklamaları ile ön seçimlere hazırlanıyor.Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Recep PalabÄ

GÜNDEM 26.02.2015 18:49:00 0
Beni desteklemenizi istiyorum

SANDIKTAN ÇIKAN RESMİ SONUÇTUR

CHP Tekirdağ Milletvekili  Aday adayı Recep Palabıyık, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Metin Dönmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Meclis Üyeleri Serdar Ürkmez, Necmettin Çınar ve partililer tarafından karşılandı. Ziyarette İlçe Başkanı Öztürk, 8 Mart’ta sandığa gideceklerini  belirterek, “Önseçimde demokrasi şöleni yapacağız. Adayları belirledikten sonra sahada çok daha hızlı bir çalışmaya başlayacağız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ’da il başkanı ve 11 ilçe başkanı ile yaptığı toplantıda ‘Sandıktan çıkacak sonuç resmi sonuç olacak.’dedi. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. ‘Biz AKP değiliz. Biz CHP’yiz.  7 Haziran CHP’nin iktidarının seçimi olacaktır. Sandıktan çıkan adaylarla seçime gidilecek. Bu süreçte aday adayımız Recep Palabıyık’a da başarılar diliyorum.”dedi. 

 

 

 BENİ DESTEKLEMENİZİ İSTİYORUM

Recep Palabıyık, hükümetin bugüne kadar tüm cumhuriyet kazanımlarını değiştirmek için elinden geleni yaptığını öne sürerken, “Onlara dur diyebilmek için aday adayıyım. Vekil olabilirsek Ankara’da Tekirdağ’ın sesi olacağım. Bölgemizin her kesimden insanın sesi olacağım. Sizleri Ankara’da çok iyi temsil edeceğime inanıyorum. Bana sahip çıkmanızı istiyorum ve ön seçimde sizden oy istiyorum. Beni desteklemenizi istiyorum. 7 Haziran seçimlerinde CHP’yi iktidara taşıyanlardan biri olmak için aday adayı oldum. Atatürk’ün kurmuş olduğu laik Cumhuriyete sahip çıkmak için aday adayı oldum. Bana destek vereceğinize inanıyor ve desteklerinizi bekliyorum ” dedi.

ÇERKEZKÖY TÜRKİYE’NİN MOZAĞİYİ 

Palabıyık konuşmasını şöyle tamamladı: “Çerkezköy’ü başarısı nedeniyle örnek alırsak, yüzde 25’i Trakyalı, yüzde 75’i ise Anadolu’nun 81 ilinden gelen vatandaşlarımızdan oluşuyor. Çerkezköy bir Türkiye mozaiği. Böyle bir yapıdan büyük bir başarı çıktı. Bu kolay bir başarı değil. Bu mozaikte bu başarıyı yakalayabildiysek Türkiye’nin her tarafında başarıyı yakalayabileceğimize inanıyorum. Çerkezköy, Ergene ilçelerinde başarıyı yakalamak için ilçe örgütlerimizin tüm kademeleri çok güzel bir çalışma sergiledi. Özellikle kadınlarımız girmedik ev çalmadık kapı bırakmadı.”

Marmara Haber / Seyit SÜREN