Şampiyona öncesi Nalbant'ı ziyaret ettiler

Halk oyunlarında 27 ve 28 Şubat tarihlerinde iki ayrı yarışmaya katılacak olan Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Halk Oyunları Ekibi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant'ı ziyaret etti. Nalbant, öÄ

GÜNDEM 26.02.2015 18:36:00 0
Şampiyona öncesi Nalbant

27 Şubat’ta Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği Okullar Arası Halk Oyunları Yarışması’na, 28 Şubat tarihinde ise Türk Halk Oyunları Federasyonu’nun ‘Kulüpler Arası Halk Oyunları Şampiyonası’na Tekirdağ yöresi oyunu ile katılacak Sanayiciler İlkokulu öğrencileri şampiyona öncesi Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant’ı ziyaret etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Dün saat 13.00’de gerçekleştirilen ziyarete Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Müdürü, Cahit Nuri Koç, 3 J sınıfı öğretmeni Jale Ergörür, eğitmen Abdullah Çoşkun, veliler ve halk oyunları öğrencileri katıldı. Sanayiciler İlkokulu’nun Tekirdağ’da iki gün sürecek turnuvada Tekirdağ yöresine ait oyun ile ilçeyi temsil edeceklerini kaydeden Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, “Ben başta okul müdürü, eğitmenler ve öğretmenler olmak üzere bu çocuklara faydası geçen, yetiştiren, maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

BAŞARIYA İNANCINIZ OLMASI GEREKİYOR

Öğrencilerin başarılı olacaklarına inancının tam olduğunu kaydeden Nalbant, “Başarı sırrını öncelikle inanmaya borçlu bir insanım. Başarmak, hedefe gitmek istiyorsanız o başarıya ilk olarak inanmanız ve kendinize güvenmeniz gerekiyor. Ekibimizin bu başarıyı yakalayacağına inancının tam olduğuna inanıyorum. İnanarak ve çalışarak başarı yakalayabilirsiniz. İnşallah Kapaklı’yı Tekirdağ’da en ön sıraya taşırsınız.” diye konuştu.

Programda kısa bir konuşma gerçekleştiren Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Müdürü Cahit Nuri Koç ise, “ Milli Eğitim Müdürümüze verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Bu vesileye sebep olan öğretmenimiz Jale Ergörür, velilerimize ve maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ