Çerkezköy'de 100 gram uyuşturucu yakalandı

Uyuşturucu tacirlerine yönelik bölgede kuş uçurtmayan Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul-Tekirdağ hattında pusuda bekliyor. Önceki gü

GÜNDEM 26.02.2015 18:30:00 0
Çerkezköy

Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Çerkezköy’de uyuşturucu tacirlerine bir darbe daha vurdu. İstanbul’dan Çerkezköy’e uyuşturucu getirileceği yönünde bilgi alan Çorlu KOM Şube Müdürlüğü ekipleri sıkı bir takip sonucu iki kişiyi kıskıvrak yakaladı.

UYUŞTURUCU TACİRLERİNE BİR DARBE DAHA

Önceki akşam İstanbul’dan Çerkezköy’e uyuşturucu ticareti yapacağı yönünde bilgi olan bir aracı takibe alan Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri söz konusu aracı Çerkezköy Altı Yol Kavşağı’nda durdurdu. Araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramada 100 gram eroin bulunurken, araç içerisindeki Ü. A., ve Fırat Karakurt ise gözaltına alındı. Uyuşturucu madde ticareti yapan satıcılara yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan iki kişi polis sorgularının ardından dün öğlen saatlerinde Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Ü.A., serbest bırakılırken, Fırat Karakurt tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Marmara Haber