ÇTSO Almanya'da fuara katılacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) meclis üyeleri ile Almanya Hannover Messe 2015 fuarında temsil edilecek. ÇTSO Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda Hannover'deki fuara gidecek 2 meclis üyesi belirlen

GÜNDEM 24.02.2015 18:59:00 0
ÇTSO Almanya

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Şubat Ayı Toplantısı dün yapıldı. ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak Ocak ayı gelir-giderleri görüşülerek karara bağlandı. 2015 yılı Ocak ayı gelir-gider cetvelleri, banka cetveli ve mizanı görüşüldüğü toplantıda ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel Meclis’i bilgilendirdi. Gel’in verdiği bilgilere göre, Oda’nın ocak ayı geliri 203 bin 173.93 TL, gideri ise 148 bin 302 TL oldu. Yapılan bilgilendirmenin ardından ilgili gündem maddesi ÇTSO Meclisi’nce oy birliği ile kabul edildi.

 

ÇTSO ALMANYA’YA GİDECEK

 

ÇTSO Şubat Ayı Meclisi’nin bir sonraki gündemi Almanya Hannover Messe 2015 fuar ve iş gezisine katılacak olan meclis üyelerinin belirlenmesi oldu. Yönetim kurulu tarafından fuara 3 meclis üyesinin katılması yönünde karar alınırken, mecliste fuara katılmak için sadece 2 gönüllü çıktı. Bu gündem maddesi ile ilgili bilgiler veren Meclis Başkanı Taha Ülker, “Tüm üyelerimize fuar hakkında bilgi verdik. Yönetim kurulumuz ise 3 kişinin odamızdan bu fuara katılmasını uygun gördü. Fakat sadece 2 gönüllü çıktı.”hatırlatması yaptı. Daha sonra 13-17 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Almanya Hannover’deki fuar için meclis üyelerinden Mehmet Aksoy ve Mehmet Danyeli’nin görevlendirilmesi Meclis’te kararlaştırıldı.

 

BAŞKAN KOMİSYON GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

 

Daha sonra bir sonraki gündem maddesi ÇTSO Meclisi’nde görüşülmeye başlandı. ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel, 18 Şubat’ta Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan Tekirdağ İli Oda ve Borsaları Müşterek Toplantısı’nda görüşülen gündem maddeleri ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Toplantı Taha Ülker’in Üye ve Kurumlararası İlişkiler Komisyonu’ndan istifa etmesi konusu da görüşüldü. Genel müdür olarak görev yaptığı Schene Metal’de iş yoğunluğu, ek olarak odada meclis başkanlığı, 8. Meslek Komitesi çalışmaları, Eğitim, Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanlığı görevi nedeniyle yeterli zaman yaratamadığı Üye ve Kurumlararası İlişkiler Komisyonu’ndaki görevinden istifa talebinin yer aldığı dilekçe sunan Ülker, “8. Meslek Komitesi’nde eğitim konusunda çalışmalar yapıyoruz. Projeleri başlatacağız. Orada başarılı olabilmek için yoğun bir efor sarf ediyoruz. Çevre Komisyonu’nda da görev alıyorum. 3 komisyonda birden aktif olamayacağımdan dolayı affınızı rica ediyorum” dedi. Ülker’in komisyondan istifası meclis tarafından da kabul edildi. Meclis şubat ayı toplantısını tamamladı.

 

Ahmet KARDEŞ