Vergi haftası yağmur altında başladı

Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel ve maliye çalışanları 26'ncı Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk koydu

GÜNDEM 23.02.2015 18:48:00 0
Vergi haftası yağmur altında başladı

26’ıncı Vergi Haftası etkinlikleri, Tekirdağ’da Vergi Dairesi Başkanlığı adına Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından valilik önünde bulunan Atatürk Anıta çelenk koyan Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, çalışanların Vergi Haftasını kutladı.

 

VERGİ VATANDAŞLIK GÖREVİ

 

Törende konuşan Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, köklü bir vergi bilincinin ve vergiye gönüllü uyumun oluşturulamadığı söyleyerek, "Vergi Haftası etkinlikleri ile vatandaşlarımızda vergi bilincinin oluşturulması, vergiye gönüllü uyumun sağlanması, idare-mükellef arasında güven ortamının sağlanması ve verimli bilgi akışının gerçekleştirilmesi suretiyle değişim sürekli hale getirilmesi hedeflenmektedir. Vergi haftasında bir taraftan geleceğimizin vergi konusunda bilinç ve kararlı mükellefleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize Vergi ve Gelir İdaresi tanıtılırken, diğer taraftan mükelleflerimiz ve vatandaşlarımızla çeşitli platformlarda bir araya gelerek etkili bir iletişim ortamının sağlanmasına çalışılacaktır. Vatandaşlarımıza vergi vermenin bir ödev, bir zorunluluk ama bunların hepsinin ötesinde bir vatandaşlık görevi olduğunu hatırlatılacaktır." diye konuştu.

 

Vergi Haftası kutlamalarının hafta boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek.

 

Marmara Haber