Kapaklı'da Özgecan protestosu

Anadolu Partisi Kapaklı İlçe Kadın Kolları dün saat 14.00'te Kapaklı Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Heykeli önünde Özgecan'ın katledilmesini basın açıklamasıyla protesto etti. Ana

GÜNDEM 22.02.2015 19:06:00 0
Kapaklı

KADINA UZANAN ELLER KIRILSIN

Anadolu Partisi Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Selvihan Aktan tarafından okunan basın açıklamasında, “Günümüzde her gün  kadına yönelik şiddetin her türlüsü uygulanmaktadır. Artık kadına karşı şiddetin önlenmesini itiyoruz. Artık Özgecanlar ölmasin, analar ağlamasın, kadın yalnız aile içinde değil toplumumuzun her kesimine yararlı olanlardır. Kadına karşı yapılan şiddet ülkeye yapılmış bir şiddetten farkı yoktur. Kadının her şeyini yasaklayan zihniyeti kınıyoruz.”dedi.

ÖZGECAN KONUSUNDA PARTİLER BİRLEŞMELİ

Anadolu Partisi Tekirdağ İl Başkanı Av. Şenay Becerikli de Özgecan konusunda tüm siyesi partilerin birleşmesi gerektiğini belirterek, “Artık Özgecanlar ölmesin istiyoruz. Özgecan konusu partiler üstü bir konu oldu. Bu nedenle Özgecan konusunda siyasi partiler birleşmesi gerekiyor.13 yıldır başımızda olan iktidar partisi aldı başını gidiyor. Her gün tüm gazetelerde gasp, cinayet, kadına karşı her türlü şiddet yer almakta. Bunu göz ardı eden dini siyasete alet eden çalıp çırpmaktan korkmayanlar bunun başında geliyor.”ifadelerini kullandı.

Haber/Seyit SÜREN