SP bugün Tekirdağ il kongresini yapacak

Saadet Parti (SP) Tekirdağ İl Başkanlığı Kongresi bugün saat 18.00'da Tekirdağ Ramada Otel Konferans Salonu'nda yapılacak.

GÜNDEM 20.02.2015 18:55:00 0
SP bugün Tekirdağ il kongresini yapacak

Saadet Partisi Genel başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak’ın da katılacağı kongreye katılımın yoğun olacağını belirten Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon partisinin kongreden Tekirdağ’da güçlenerek çıkacağını söyledi.

SEÇİMLERE FETİ PEHLİVAN TEK ADAY OLARAK GİRİYOR

 Genel merkez tarafından atanarak bir yıldır Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı görevini yürüten Fethi Pehlivan bugün yapılacak olan  Tekirdağ İl Kongresi’nde tek liste ile başkan adayı olacağı bildirildi. Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon Tekirdağ il Kongresi’nin bugün 5.’sinin yapılacağını belirtti. Kalyon, kongre için Çerkezköy’den iki otobüs kaldıracaklarını hatırlatırken, otobüslerin Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ndeki Dekor Düğün Sarayı önünden saat 17.00’de hareket edeceğini kaydetti. Başkan Kalyon, Kongre öncesi katılımcılara saat 18.00’de akşam yemeği verileceğini ve yemek sonrası da kongrenin başlayacağını sözlerine ekledi.

GENEL BAŞKAN KAMALAK DA KATILACAK

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, “Bugün Tekirdağ’da Ramada Otel’de gerçekleşecek olan İl Kongremiz’e partimizin genel başkanı sayın Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve parti MYK Üyesi Aslan Ateş de katılacaklar. Çerkezköy’den yaklaşık 150 kişilik bir partili grubu ile il kongremizde hazır bulunacağız. Tekirdağ il kongremizin Tekirdağımız’a ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN